Maramuresul conduce topul scumpirilor RCA

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

trafic-rutierIn topul scumpirilor RCA conduce Maramuresul, cu 42 % pentru soferii din Baia Mare si 78% pentru cei din Baita.

Proiectul de plafonare a tarifelor la asigurarile auto obligatorii va ieftini politele soferilor din marile orase, dar le va scumpi serios pe cele din orasele mici.

Prin urmare, se pare ca grila propusa de ASF nu tine seama de diferentele de trafic dintre centrul Capitalei si o cumuna din Maramures. Asa ca, maramuresenii vor plati cu aproape 80% mai mult.

Insa, proiectul de plafonare a tarifelor RCA va avea si “castigatori”. Cei mai castigati vor fi cei din Bucuresti, Braila si Brasov.

Vor disparea insa reducerile acordate celor din localitatile mici, cu trafic redus.

De exemplu in judetul Cluj, asigurarea se va ieftini cu 2 la suta pentru soferii din Cluj Napoca, dar se va scumpi cu 15 la suta pentru cei din localitatea Alunis.

Alarmati de cresterea tarifelor, parlamentarii s-au hotarat sa faca primul pas pentru a-l demite pe presedintele ASF, Misu Negritoiu, care nu s-a prezentat insa la sedinta. Parlamentarii au aflat ca daca il dau afara, Negtritoiu are dreptul la salarii compensatorii.

Bianca VLASAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. mirel

    La cum zbarnaie economia in zona,era si cazul sa-i ajungem pe clujeni,banateni sau bucuresteni.La un salariu de 950 de lei,cat se castiga in mod normal ce mai contează ca lucrezi o luna pe an pentru asigurare,vreo doua luni pentru combustibil,o luna pentru verificarea tehnica si taxa de drum,iti mai rămân si bani de pâine.Traiasca Misu Negritoiu!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2