Maramuresul da startul campaniei nationale „Let`s Do It, Romania!”. Ziua de curatenie generala va fi pe 21 septembrie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Actiunea de ecologizare „Let`s Do It, Romania!” se va desfasura pe data de 21 septembrie 2019. Anul acesta doar 26 de judete s-au inscris la cea mai mare actiune de responsabilitate civica, iar Maramuresul a ales sa fie prezent.

Anul trecut judetul nostru a ocupat locul I, cu cel mai mare numar de voluntari prezenti 23.000, din care 5.000 doar din Baia Mare.

“Va invitam sa fiti alaturi de noi la evenimentul Let`s Do It, Romania! Ziua de curatenie generala ce va fi pe 21 septembrie 2019! Pana in prezent au raspuns pozitiv in proportie de 80% dintre unitatile scolare ale municipiului Baia Mare si 25 de primarii, campania de inscriere insa nu s-a incheiat. Joi vom avea centralizat numarul de participanti si zonele de ecologizare, la nivel judetean.

In Baia Mare punctul de intalnire este P-ta Revolutiei (Platoul Bucuresti), ora 9,00. Zonele propuse pentru ecologizare sunt Baraj-Firiza (Borcut, Valea Romana, Caprioara, Coada Lacului) si local in cartiere. In judet, fiecare Primarie care a confirmat participarea va organiza actiunea de ecologizare in localitatea ce o reprezinta.

Pentru inscrieri si detalii , adresa de corespondenta este maramures @letsdoitromania.ro sau popsilviaflorina@yahoo.com”, a declarat Pop Silvia, coordonator judetean, presedinte Garda Ecologica Baia Mare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *