Maramuresul da startul campaniei nationale „Let`s Do It, Romania!”. Ziua de curatenie generala va fi pe 21 septembrie

Reclame home 1
Reclame home 1

Actiunea de ecologizare „Let`s Do It, Romania!” se va desfasura pe data de 21 septembrie 2019. Anul acesta doar 26 de judete s-au inscris la cea mai mare actiune de responsabilitate civica, iar Maramuresul a ales sa fie prezent.

Anul trecut judetul nostru a ocupat locul I, cu cel mai mare numar de voluntari prezenti 23.000, din care 5.000 doar din Baia Mare.

“Va invitam sa fiti alaturi de noi la evenimentul Let`s Do It, Romania! Ziua de curatenie generala ce va fi pe 21 septembrie 2019! Pana in prezent au raspuns pozitiv in proportie de 80% dintre unitatile scolare ale municipiului Baia Mare si 25 de primarii, campania de inscriere insa nu s-a incheiat. Joi vom avea centralizat numarul de participanti si zonele de ecologizare, la nivel judetean.

In Baia Mare punctul de intalnire este P-ta Revolutiei (Platoul Bucuresti), ora 9,00. Zonele propuse pentru ecologizare sunt Baraj-Firiza (Borcut, Valea Romana, Caprioara, Coada Lacului) si local in cartiere. In judet, fiecare Primarie care a confirmat participarea va organiza actiunea de ecologizare in localitatea ce o reprezinta.

Pentru inscrieri si detalii , adresa de corespondenta este maramures @letsdoitromania.ro sau popsilviaflorina@yahoo.com”, a declarat Pop Silvia, coordonator judetean, presedinte Garda Ecologica Baia Mare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2