Maramuresul, luat cu asalt de turisti. Autoritatile isi iau masuri de precautie

home camp2
home camp2
home camp2

zilele maramuresului 2016 4Maramuresul este luat cu asalt de turisti pe perioada verii, astfel ca autoritatile judetene isi iau masuri de precautie de fiecare data la startul unui nou seyon estival. O analiza a Planului de masuri pentru mentinerea si asigurarea ordinii publice, cresterea gradului de siguranta a cetateanului pe timpul sezonului estival, in perioada 15.06 – 15.09.2016, intocmit la nivelul structurilor M.A.I., a fost facuta in cadrul sedintei CJSU din 15 iunie de la Prefectura Maramures.

La nivelul judetului urmeaza sa se intocmeasca planuri integrate pentru mentinerea si asigurarea ordinii publice de catre fiecare dintre aceste institutii si anume IPJ Maramures, ISU Maramureș, IJJ Maramures si IPF Maramures.

Cpt. Oana Alexa-Gonczi, purtator de cuvant I.S.U. Maramures, a solicitat sprijinul membrilor CJSU pentru constituirea la nivelul judetului Maramures a Centrului de comunicare si informare publica in situatii de urgenta. Fiecare instituție urmeaza sa isi desemneze o persoana de contact pentru furnizarea de informatii specifice catre vocea unica in astfel de situatii.

Cezar TUDOR

 

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *