Maramureșul, gazdă preferată pentru concursurile de schi

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Maramureșul este gazda pentru Campionatul Național de Schi Alpin 2021, precum și pentru cea de a doua ediție a concursului de schi ”Trofeul Ski Trab”. Evenimentele sunt organizate în perioada 20 – 21 martie 2021 de Asociația On Sport și Club Alpin Zărnești în parteneriat cu Primăria Borșa, Asociația Națională a Salvatorilor Montani din România, Serviciul Public Salvamont Maramureș, Serviciul Salvamont Borșa, Serviciul Public Salvamont Bistrița – Năsăud și Federația Română de Alpinism și Escaladă.

”Astfel, sâmbătă va avea loc proba pe echipe de câte doi sportivi, iar startul se va da la baza pârtiei de schi din stațiunea Borșa. Duminică se va desfășura proba individuală, cu startul din Pasul Prislop.

Atât schiorii profesioniști, cât și cei amatori se pot înscrie la evenimentele mai sus menționate folosind link-ul https://www.skitrabtrophy.org/inscrie-tesign-up.html.

Vă invităm așadar, să vă bucurați de zăpadă în peisajul de basm al Parcului Național Munții Rodnei, unde iarna oferă un somptuos spectacol încremenit”, transmite CJ Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *