UPDATE – Maramuresul IA ATITUDINE. Liberalii citesc motiunea de cenzura, in fata Prefecturii (VIDEO)

UPDATE: Liberalii adunati in fata Prefecturii, in frunte cu conducerea partidului din Maramures, au citit motiunea de cenzura si au scandat diverse lozinci, printre care si demisia Guvernului.

Partidul National Liberal Maramures ia atitudine. Aceasta este deviza sub care liberalii se deplaseaza, luni, 20 noiembrie, la sediul Prefecturii Maramures, pentru a da citire motiunii de cenzura initiate la nivel national, precum si pentru a cere tuturor parlamentarilor din judet sa o voteze.

„Daca va pasa de voi, daca va pasa de viitorul copiilor vostri, daca nu vreti sa fiti partasi la regresul Romaniei, va asteptam pentru a sustine motiunea de cenzura initiata de Partidul National Liberal.

Incepand cu ora 17:00 ne vom intalni la sediul Partidului National Liberal – Filala Maramures, Bulevardul Bucuresti Nr.4, dupa care, impreuna ne vom deplasa in fata Institutiei Prefectului – Judetul Maramures. Acolo vom da citire motiunii de cenzura “PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma”, precizeaza liberalii, intr-o postare, pe reteaua de socializare Facebook.

Ce spune motiunea de Cenzura: PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma

Liviu Dragnea si PSD au mintit in campanie si au propus romanilor un program de guvernare nerealizabil. În luna iunie si-au daramat propriul guivern, au schimbat fara consultare programul de guvernare si mentin tara intr-o stare de tensiune continua. Au provocat un haos generalizat in toate domeniile vitale – justitie, la sanatate si educatie, la fiscalitate sau administratie.

Astazi, Mihai Tudose, Liviu Dragnea si camarila din jurul lor au devenit un pericol real pentru oamenii activi din aceasta tara. Sunt in razboi cu cei care muncesc, cu cei care produc si sunt dispusi sa sacrifice viitorul copiilor tai pentru a-si salva prezentul lor.

Efectele Guvernarii PSD:

• Romania este ultima tara din UE in topul investitiilor in resursa umana, dar PSD vrea sa fim prima tara care lasa plata contributiilor de asigurari sociale si de sanatate exclusiv in sarcina angajatului.
• In Romania avem o paritate de 9 pensionari la 10 angajati, un deficit la bugetul de pensii de 4,5 miliarde de euro, dar PSD vrea micsorarea contributiilor la Pilonul II de pensii si chiar nationalizarea acestuia.
• In Romania natalitatea scade de 27 de ani, dar PSD a plafonat indemnizatia pentru cresterea copiilor.
• Romania ocupa locul 5 in Europa la productia de petrol si gaze, dar PSD vrea sa platim cea mai scumpa benzina. Preturile la carburanti au crescut cu 12% din august pana in noiembrie. Pretul la gaze urmeaza sa creasca cu 6%.
• Inflatia a crescut de 13 ori fata de inceputul anului.
• Avem cel mai scump euro din istorie, 4,64 Lei/Euro, fata de nivelul de 4,46 Lei/Euro promis in campanie.
• Indicele ROBOR s-a dublat de la inceputul anului si ratele pentru un credit prima casa au crescut in medie cu 160 de lei.
• PSD a indatorat tara cu 10 miliarde de euro in 7 luni. – FARA SA FIE CRIZA ECONOMICA.

Echilibru.
Vom stopa haosul fiscal.
Vom abroga ordonantele de urgenta care au produs acest haos.
Vom reda increderea investitorilor.
Vom opri atacurile la independenta Justitiei.
Vom reveni la separatia puterilor in stat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1