Maramuresul Istoric voteaza Klaus Iohannis

Reclame home 1
Reclame home 1

Echipa Aliantei Crestin-Liberale din Maramuresul Istoric, condusa de co-presedintele ACL Maramures, Ovidiu Nemes – presedinte PNL Maramures si deputatul PNL, Vasile Berci, alaturi de primarii liberali din Ocna Sugatag si Calinesti a continuat joi, seria intalnirilor cu simpatizantii liberali si democrat-liberali.

Reprezentantii ACL au fost prezenti in targul din comuna Ocna Sugatag, unde au stat de vorba cu cetatenii si cu comerciantii, carora le-a fost prezentata viziunea si proiectul de tara al candidatului ACL la Presedintia Romaniei, Klaus Iohannis.

La discutiile cu cetatenii au participat atat conducerea ACL Maramures cat si reprezentantii organizatiilor de tineret. In cadrul vizitei au fost semnalate de catre cetateni o serie de nemultumiri la adresa actualului guvern, motiv pentru care reprezentantii ACL Maramures au explicat de ce o guvernare de dreapta ar avea castig de cauza in Romania.

„Am constatat ca oamenii sunt pregatiti si ca isi doresc sa voteze un nou presedinte, liber, intr-o Romanie a lucrului bine facut. Dar asta depinde doar de noi, de fiecare maramuresean. Trebuie sa mergem la vot pe 2 noiembrie si sa-l trimitem pe Klaus Iohannis la Palatul Controceni”, a declarat presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes.

Tinerii au distribuit materiale de campanie si au subliniat necesitatea participarii la vot.

Biroul de presa ACL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole