Maramuresul, PIB saracacios. Deputatul Durus: „Este nevoie de oameni cu viziune, care sa ridice judetul de unde l-au dus in 30 de ani cei care ne-au condus”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Comisia Nationala pentru Strategie si Prognoza a facut public cifrele privind dezvoltarea zonelor tarii raportat la PIB/locuitor. Situatia judetului este proasta. Pe regiunea de Nord-Vest, doar Satu Mare se situeaza sub noi, iar raportat la toata zona de Vest si a Ardealului am mai lasat in urma doar Harghita si Covasna.

Postura aceasta este jenanta pentru un judet cu mare potential industrial, turistic, uman. Problema este ca am pierdut constant in ultimii 30 de ani, in toate sectoarele, din cauza oamenilor politici care ne-au condus.

„Aici am fost adusi de guvernantii judeteni, in frunte cu Presedintele CJ, Gabriel Zetea, oameni lipsiti de orice viziune si plan de dezvoltare economica, dar si de primarii celor doua municipii, Baia Mare si Sighet, care in loc sa fie centre de atragere a investitiilor, sunt niste orase tinute captive si inchise de primari, unde nimeni nu misca in front.
Baia Mare nu are nici astazi o platforma industriala, iar in Sighet, daca n-ar mai fi lemn de prelucrat, orasul ar fi pustiu. Nu avem infrastructura, nu avem turism, nu avem nimic. Ne vom ridica doar aducand la conducerea judetului si a localitatilor pol de dezvoltare alti oameni”, a comentat cifrele vicepresedintele Camerei Deputatilor, Vlad Emanuel Durus, deputat USR.

Suntem la 6 luni distanta de alegerile locale. Continuam tot asa? Continuam sa fim rusinea regiunii? Maramuresul merita mai mult!

Biroul comunicare, Cabinet Parlamentar Vlad Emanuel Durus

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2