Maramuresul, plin de ilegalitati: Aproape 190 de infractiuni in numai o saptamana. Amenzile sunt uriase

Saptamana trecuta politistii au intervenit la 442 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate 1.119 de sanctiuni contraventionale pentru ilegalitatile depistate si au fost constatate 188 de infractiuni, potrivit IPJ Maramures.

In perioada 26 august – 1 septembrie, politistii au actionat, la nivel judetean, pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice. In urma interventiilor la evenimentele sesizate precum si a celor 26 de actiuni organizate au fost constatate 188 de infractiuni, fiind prinse in flagrant 14 persoane care au comis infractiuni.

Totodata, pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 1.119 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 410.000 de lei.

Siguranta rutiera si salvarea de vieti sunt, de asemenea, prioritati ale Politiei Romane, politistii rutieri desfasurand activitati pentru cresterea sigurantei in trafic.

Astfel, in perioada mentionata politistii rutieri au intervenit pentru cercetarea a 17 accidente rutiere, soldate cu 26 de victime, iar in cadrul actiunilor desfasurate au fost retinute 105 permise de conducere si au fost retrase 30 de certificate de inmatriculare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1