Maramuresul se afla, din nou, sub cod galben de ploi

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Codul galben a intrat astazi in vigoare, la ora 10.00 si se va incheia maine, tot la ora 10.00.

In Moldova, Oltenia, Muntenia, Transilvania, Maramures si local in Dobrogea si Banat vor fi averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si conditii de grindina. Cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp si pe arii restranse 30…40 l/mp.

Codul portocaliu este valabil de astazi, de la ora 12.00 si se va incheia in 4 iunie, la ora 06.00.
In Moldova, jumatatea de nord a Munteniei si Olteniei, precum si in sudul si estul Transilvaniei va ploua abundent, iar in intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor inregistra cantitati de apa ce vor depasi 40…50 l/mp si izolat 60…80 l/mp. Aversele vor fi insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si grindina.

Actualizare informare meteorologica

Interval de valabilitate: 03 iunie, ora 10.00 – 06 iunie, ora 10.00
Fenomene vizate: Manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata, cantitati de apa insemnate Instabilitatea atmosferica va fi temporar accentuata in toate regiunile. Se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si caderi de grindina. In intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi 15…25 l/mp, iar pe arii restranse 35…50 l/mp.

Informatii furnizate de CJSU Maramures
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *