Maramuresul solicita Guvernului peste 9 milioane de lei in urma furtunii de duminica

Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, afirma ca judetul Maramures va solicita Guvernului peste 9 milioane lei pentru localitatile afectate de furtuna.

In aceasta suma intra pagubele produse la institutiile publice din judet, dupa care se va face o noua solicitare si pentru celelalte obiective.

“S-a finalizat in aceasta dupa amiaza procedura de evaluare a pagubelor produse de catre furtuna de duminica seara in ceea ce priveste institutiile publice din judet.

Scoli, spitale, sedii ale institutiilor in subordinea primariilor sau infrastructura rutiera judeteana sunt doar prima transa de obiective pentru care Guvernul Romaniei prin vocea premierului Tudose a anuntat ca va aloca de urgenta bani pentru interventii de urgenta.

Maramuresul solicita peste 9 milioane de lei noi pentru localitatile afectate doar la prima strigare. Joi va avea loc sedinta de guvern unde se vor aloca sume considerabile pentru aceste obiective. Zilele urmatoare Prefectura Maramures, Consiliul Judetean si primariile din judet continua evaluarea tuturor celorlalte obiective, publice sau private, pentru a putea transmite catre Guvern si alte sume necesare!”, a spus Gabriel Zetea, intr-o postare pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1