Maramuresul sprijina persoanele afectate de inundatii

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Inundatiile din ultima perioada au afectat grav comunitati din mai multe zone ale tarii. Institutia Prefectului-Judetul Maramures in parteneriat cu Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures, Inspectoratul Judetean de Jandarmi “Pintea Viteazu” Maramures, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Gheorghe Pop de Basesti” al judetului Maramures si Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Maramures in perioada 5-9 iulie initiaza o campanie umanitara pentru persoanele sinistrate, afectate de revarsarea apelor, anunta Prefectura.

“Este firesc sa ne mobilizam si sa daruim din suflet produse alimentare de baza: apa (minerala si plata), zahar, faina, orez, paste fainoase, ulei si conserve. Rugam maramuresenii sa doneze aceste produse in ambalajul original nedeteriorat si aflate in prima jumatate a termenului de garantie”, a precizat prefectul Vasile Moldovan.

Personalul Directiei Judetene pentru Tineret si Sport Maramures, membrii si voluntarii Federatiei Organizatiilor Neguvernamentale de Tineret Maramures vor asigura in perioada 5-9 iulie a.c. preluarea si depozitarea ajutoarelor umanitare pentru persoanele afectate de inundatii.

Maramuresenii pot duce produsele alimentare la Centrul de Agrement Stibina, situat in Baia Mare, str. Culturii nr. 7A (in spate la Colegiul National “Mihai Eminescu” sediul fostelor Tabere Scolare).

Programul de functionare a centrului de colectare este zilnic intre orele 8,00-20,00, inclusiv in zilele de sambata si duminica.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *