Maramuresul va aparea si in urmatorul episod din documentarul “Wild Carpathia”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

maramures pasul prislopJudetul Maramures va aparea si in episodul 4 al documentarului “Wild Carpathia 4”, informeaza AGERPRES.

Charlie Ottley si echipa sa, impreuna cu alpinistul Alexandru Gavan, consilier al ministrului Mediului, au filmat in ultimele trei zile Hotelul de Gheata de la Balea Lac, dar si creasta Muntilor Fagaras. Este pentru prima data cand Charlie Ottley a preferat sa filmeze aceasta zona muntoasa din Romania, la sol, fara sa foloseasca drone.

“Au filmat vineri, sambata si duminica. Ei au venit si cu alpinistul Alex Gavan, consilier in Ministerul Mediului, au urcat pe creasta. Acest episod din Wild Carpathia se va numi White Carpathia, adica Romania Alba, au filmat in mai multe locuri, in Maramures, in Muntii Fagaras, unde au filmat obiective turistice acoperite de zapada. Au filmat Hotelul de Gheata si stim ca in documentar, acest obiectiv va aparea”, a precizat Lidia Badila, purtatorul de cuvant al complexului turistic de gheata de la Balea.

Documentarul este realizat de organizatia non-guvernamentala “Wild Carpathia”, care si-a propus ca prin materialele sale sa promoveze si sa protejeze patrimoniul natural al Romaniei si va fi difuzat la TVR, dupa care va fi oferit si posturilor internationale.

Integral pe AGERPRES

Foto: i1.trekearth.com

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2