Maratonul Ursoii se va desfasura in acest sfarsit de saptamana la Ieud

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Maratonul Ursoii 2015Pasionatii competitiilor de alergare sunt asteptati la linia de start sambata, 20 august, in localitatea maramureseana Ieud. Cea de-a XI-a editie a Maratonului Ursoii se va desfasura in localitate, pe traseul devenit deja cunoscut: Primaria Ieud – Izvorul Ursoii – Primaria Ieud. Sportivii amatori care vor sa participe in competitie mai pot sa se inscrie la fata locului, inainte de start. Taxa este in valoare de 50 de lei, suma colectata de la participanti urmand sa fie utilizata in scopuri caritabile.

Maratonul Ursoii a devenit o competitie de alergare cu traditie, fiind organizat an de an in prima sambata de dupa sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, in aceeasi perioada in care are loc si intalnirea dintre fiii satului Ieud. Cursa se desfasoara pe un traseu mixt cu o lungime de 21 de kilometri, avand o dificultate medie.

Intrecerea sportiva este atractiva pentru concurenti atat din punct de vedere al traseului, cat si pentru premiile puse in joc. Astfel, primii trei alergatori, in ordinea sosirii la linia de start, vor primi premii in bani, diplome de participare si tricouri. Detinatorul celui mai bun timp din concurs va primi 200 de euro, concurentul de pe locul al II-lea va primi 100 de euro, iar participantul care se va clasa pe locul al III-lea va fi recompensat cu 50 de euro.

Si in acest an, Maratonul Ursoii este organizat de initiatorul competitiei sportive, ieudeanul Vasile Dunca Boboiog, impreuna cu mai multi colaboratori si cu sprijinul sponsorilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *