Marcel Vela, referitor la Sorina Pintea: Am dispus o verificare privind modul de actiune in acest caz

PNL

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, miercuri, ca a dispus sefului Politiei Romane sa faca o verificare privind modul in care s-a actionat in cazul fostului ministru al Sanatatii Sorina Pintea, care a fost dusa cu catuse, in urma cu o zi, la o unitate medicala din reteaua MAI, pentru un consult de specialitate, informeaza AGERPRES.

“Pentru a clarifica ceea ce s-a intamplat aseara, am dispus sefului Politiei Romane sa faca o verificare pentru modul de actiune a politistilor in acest caz. Totodata, astazi am dispus si Directiei Medicale sa faca un control la tot ceea ce tine de avizul medical pe care responsabilii care raspund de sanatatea detinutilor – toate acestea au fost coordonate corect si legal. In functie de aceste rapoarte va vom anunta in timp util de masurile luate in acest caz”, a spus Marcel Vela, intr-o conferinta de presa la sediul MAI.

Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, a fost scoasa marti din arestul Politiei, fiind transportata la o unitate medicala din reteaua Ministerului Afacerilor Interne, pentru un consult de specialitate. In presa au aparut imagini cu aceasta incatusata, in timp ce era dusa la spital.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1