Mare sarbatoare la Seini cu ocazia celei de-a XX-a editii a Zilelor Orasului

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Orasul Seini a imbracat tinuta de sarbatoare pentru acest final de saptamana, in ciuda conditiilor meteorologice nefavorabile. Cea de-a XX-a editie a Zilelor Orasului Seini „Cetatea Zynir” a inceput sambata, 15 iulie 2017, cu o serie de manifestari sportive, dar si cultural – artistice.

Si in acest an, sarbatoarea a intrat in atentia autoritatilor judetene, astfel incat Consiliul Judetean Maramures a cuprins manifestarea in Programul Cultural Prioritar  al judetului pentru anul 2017.

Alaturi de primarul orasului Seini, Gabriela Tulbure, dar si de alte oficialitati prezente, vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Ioan Doru Dancus, a adresat cuvantul de bun venit si a felicitat Primaria si Consiliul Local Seini pentru atenta preocupare acordata comunitatii, prin organizarea acestei sarbatori an de an.

„Aveti valori, aveti reurse, lucru care se vede prin ceea ce se intampla si astazi aici, cu ocazia Zilelor Orasului Seini. Organizatorii stiu sa imbine utilul cu placutul, stiu sa-si respecte trecutul, sa-si respecte inaintasii si adevaratele valori care au fost prin aceaste zone. Felicitari pentru diversitatea programului pe care il oferiti si pentru tot ce faceti pentru seinieni. Faptul ca noi, Consiliul Judetean Maramures, suntem alaturi de dumneavoastra, se datoreaza felului in care stiti, de fiecare data, sa scrieti proiecte si programe, iar noi nu putem sa spunem nu. Va felicit si va doresc distractie placuta tuturor!”, a transmis Ioan Doru Dancus, vicepresedinte al Consiliului Judetean Maramures.

Informatii comunicate de CJ Maramures

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Atentul

    A fost Dancus acolo cu tot cu scena? Iar finantarea a fost pusa la dispozitie de Consiliul Judetean? Frumos…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1