Marea Britanie: O tanara gravida a decedat dupa ce a fost injunghiata. Incidentul s-a petrecut intr-o locuinta din Londra

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O femeie de 26 de ani insarcinata in luna a opta a fost injunghiata mortal sambata la Londra, a informat politia din capitala Marii Britanii, relateaza dpa.

Copilul a fost salvat la locul tragediei si transportat la spital, dar tanara si-a pierdut viata, potrivit unui comunicat al politiei londoneze Metropolitan Police (Met), in care se precizeaza ca situatia nou-nascutului ramane critica, relateaza Agerpres.

Mama a fost injunghiata intr-o locuinta din cartierul rezidential Croydon si a murit pe loc. Politia a informat rudele acesteia si se afla in asteptarea identificarii oficiale. Politia a afirmat ca un barbat in varsta de 37 de ani a fost arestat suspectat de crima si a fost plasat in detentie.

„Este un incident oribil care a vizat o tanara mama ce si-a pierdut viata, iar copilul ei este in stare critica”, a afirmat comandantul sectiei crime a politiei londoneze, Mick Norman.

Ancheta deschisa urmeaza sa stabileasca ce s-a petrecut cu exactitate si sa stabileasca faptele.

„Violentele impotriva femeilor nu isi au locul in orasul nostru, iar crime oribile ca aceasta comise acasa demonstreaza amploarea problemelor cu care suntem confruntati”, a comentat pe Twitter primarul Londrei, Sadiq Khan.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2