Marea Britanie – Un labrador a fost salvat de medici dupa ce a inghitit 34 de decoratiuni de Craciun

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un labrador in varsta de sapte ani din Anglia a suferit doua operatii chirurgicale care i-au salvat viata dupa ce a inghitit 34 de decoratiuni din turta dulce legate cu panglici decorative care fusesera pregatite pentru bradul de Craciun, relateaza duminica Press Association, informeaza AGERPRES.

Proprietara cainelui, Rachael Bulmer, din orasul Bournemouth, si-a dus animalul de companie la un cabinet veterinar dupa ce acesta a inceput sa se simta rau. Medicii veterinari au efectuat o interventie chirurgicala de urgenta pentru a indeparta panglicile care fusesera legate de biscuiti.

“Am copt decoratiunile din turta dulce pentru brad si le-am lasat in pungi de cadouri pe blatul de bucatarie pentru a le oferi de Craciun. Am crezut ca le-am lasat in siguranta, insa cand am observat ca unele au disparut, am stiut imediat cine le-a luat. De-a lungul anilor, Marley a inghitit diverse lucruri pe care nu ar fi trebuit sa le manance si le-a eliminat. Insa de data aceasta a inceput sa se comporte ciudat si arata ca si cum ar intra in soc. A vomitat o parte din panglica”, a afirmat stapana cainelui.

In timpul operatiilor care au durat trei ore, medicii veterinari au reusit sa inlature 34 de panglici decorative care ar fi putut produce un blocaj intestinal fatal. Ei au descoperit, de asemenea, ca Marley a inghitit mai multe oase care se blocasera in stomac.

Labradorul Marley a fost adus acasa si a inceput sa se recupereze.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1