Marea Britanie – Un restaurant a servit din greseala unui client o sticla de vin de 4.500 de lire sterline

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Un restaurant din Marea Britanie a recunoscut ca a servit din greseala unui client o sticla de vin rosu in valoare de 4.500 de lire sterline, informeaza Press Association, transmite AGERPRES.

Pe contul sau de Twitter, restaurantul Hawksmoor din Manchester a declarat ca spera ca respectivul client “s-a bucurat de seara petrecuta la ei”, dupa ce personalul i-a oferit o sticla din 2001 de Chateau le Pin Pomerol.

Nu este clar daca clientul a avut vreo idee ca este vorba despre un vin de exceptie, descris drept “legendar” si “mitic” in recenziile de pe site-ul de specialitate vivino.com, sau cat de mult a platit pentru el.

Conducerea restaurantului l-a sfatuit pe angajatul care a facut eroarea sa-si tina “barbia sus”, adaugand ca se intampla sa se comita greseli si ca va fi in continuare apreciat.

Mesajul restaurantului a starnit o serie de raspunsuri amuzate pe Twitter, in timp ce altii au laudat Hawksmoor pentru raspunsul sau bland la gafa angajatului.

Pe site-ul wineinvestment.com, Chateau le Pin Pomerol este descris drept un vin cu “o culoare profunda rubinie /de pruna /purpurie si arome de creme de cassis, lichior de cirese, prune, lemn dulce si caramel”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *