Marea Britanie: Vanzarile Dacia s-au dublat in noiembrie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au scazut cu 3% in noiembrie, o imbunatatire fata de septembrie si octombrie, cand s-a inregistrat un declin de 20,5% si, respectiv, 2,9%, transmite Reuters, informeaza AGERPRES.

Livrarile au scazut luna trecuta la 158.639 unitati, din cauza incertitudinilor legate de Brexit, care afecteaza increderea consumatorilor, a anuntat Asociatia Producatorilor si Comerciantilor de Automobile din Regatul Unit (SMMT). In topul celor mai bine vandute modele in noiembrie se afla Ford Fiesta, Volkswagen Golf, Mercedes-Benz A Class, Nissan Qashqai si MINI.

In noiembrie, Dacia a vandut 2.237 de vehicule pe piata britanica, in crestere cu 52,59% fata de perioada similara din 2017, cand a inmatriculat 1.466 de unitati.

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au scazut cu 6,9% in primele 11 luni din acest an, la 2,2 milioane de unitati. In topul celor mai bine vandute modele se afla Ford Fiesta, Volkswagen Golf, Vauxhall Corsa, Nissan Qashqai si Ford Focus.

In perioada ianuarie-noiembrie 2018, Dacia a vandut pe piata britanica 22.279 vehicule, in scadere cu 7,81% fata de primele 11 luni din 2017, cand a inmatriculat 24.166 de unitati.

Marea Britanie ramane a doua mare piata auto din Uniunea Europeana, in urma Germaniei, dar inaintea Frantei, Italiei si Spaniei.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *