MAREA DESCHIDERE: A fost inaugurat magazinul Casa Rusu din Baia Mare (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vineri, 29 noiembrie, a avut loc marea deschidere a magazinului Casa Rusu din Baia Mare, situat in Centrul Comercial Aushopping (bulevardul Bucuresti nr. 144).

Magazinul este unul de proportii, cu o suprafata de 1.900 mp, fiind al 19 deschis pe intreg teritoriul tarii.

Diretorul general al Casa Rusu, Marius Raia, a declarat ca are incredere in piata locala si se asteapta ca magazinul sa fie un pol de interes local si regional.

“Am ajuns in sfarsit sa deschidem un magazin la dumneavoastra, in Baia Mare, un proiect pe care noi ni l-am dorit de foarte mult timp si care, din fericire, in acest moment s-a realizat. Cu fiecare magazin nou deschis ne dorim sa completam si sa imbunatatim retailerul local, sa oferim produse si servicii care sporesc confortul si ofera o experienta completa.

Am incredere in piata locala si ne asteptam ca magazinul Casa Rusu din Baia Mare sa fie unul din factorii care vor creste performantele retelei de magazine Casa Rusu, avand in vedere ca ne adresam unei arii extinse de clienti.

Sunt convins ca acest magazin va deveni un pol de interes atat local, cat si la nivel regional, datorita calitatii si diversitatii produselor. Astazi nu inauguram doar un magazin, astazi inauguram si un centru de servicii, pentru ca ceea ce vedeti aici ofera servicii de consultanta la raft, consultanta specializata, ceea ce vedeti aici ofera servicii de proiectare prin intermediul unui simulator virtual, cel mai performant si mai modern program virtual care exista in momentul de fata in industria mobilei. Vorbim despre servicii de livrare, vorbim despre servicii de asamblare si punere in functiune, precum si servicii de finantare rapide si accesibile”, a spus Marius Raia, la inaugurarea magazinului din Baia Mare.

Persoanele care vor trece pragul magazinului vor avea parte de diverse surprize si reduceri.

“Am pregatit o serie de surprize si as incepe cu cadourile pe care noi le avem pregatite pentru toti cumparatorii nostri. Primii 500 de cumparatori vor primi automat un cadou din partea noastra in semn de aniversare si de inaugurare a acestui magazin.

In alta ordine de idei am pregatit reduceri foarte atractive din punctul nostru de vedere, avem produse cu discount de 50%, este vorba de biblioteca Tara, la un pret de 1.117 lei, produse cu reducere de 45%, produse cu reducere 40%, dormitoare cu reducere de 35-30%, avem o biblioteca foarte interesanta, cu o reducere de 35%. De asemenea, produsele pentru casa, produsele de decorare sunt cu reduceri incepand de la 50%.

Nu ne oprim aici, am pregatit pentru toti locuitorii din Baia Mare un pliant pe care l-am distribuit in fiecare cutie postala, care are atasat un voucher care completeaza discountul oferit de catre noi in magazin, astfel incat el poate sa-si suplimenteze reducerea cu inca 5%.

In alta ordine de idei, am organizat o tombola, este vorba de vouchere valorice. Sunt trei premii: premii de 3.000 de lei,  2.000 lei, 1.000 lei, aceasta tombola se organizeaza pana in data de 15 decembrie, iar in data de 20 decembrie vom avea o extragere pentru cele trei premii, care va fi transmisa in direct pe Facebook”, a mai precizat Marius Raia.

De asemenea, vineri, 29 noiembrie, incepand cu ora 14.00, clientii interesati vor putea lua parte la un workshop cu designerii Casa Rusu.

“Astazi de la ora 14.00 avem organizat un workshop cu designerii Casa Rusu, dedicat persoanelor, clientilor care doresc sugestii in amenajare, care doresc solutii pentru amenajare, care doresc sugestii pentru a combina diferite nuante, materiale, toate sunt gratuite. In momentul de fata avem o echipa de patru designeri prezenti in magazin, asteptam clientii.

Ca si noutate pe care as dori sa o prezint, in cadrul acestui magazin o reprezinta gama de produse NEXT, care a fost gandita si pusa in practica prin sloganul Aici, acum. Prin ce se diferentiaza aceste produse fata de restul produselor? Prin simplul fapt ca ele sunt produse in magazin spre vanzare, dar au in spate un stoc. Aici, acum inseamna ai vazut, ti-a placut, este produsul de care ai nevoie si poti sa pleci cu el acasa. E vorba de produsele din gama micului mobilier: masute de cafea, birouri, polite, etajiere”, a completat directorul general Marius Raia.

In 2020 urmeaza a fi deschise alte trei magazine Casa Rusu: la Sighetu Marmatiei, Targu Mures si Miercurea Ciuc.

Despre Casa Rusu

Compania Rus Savitar este unul dintre cei mai mari producatori si dealeri de mobilier din PAL si tapiterii din tara. Aceasta si-a inceput activitatea ca retailer de mobila in anul 1994, iar deschidere lantului national de magazine Casa Rusu a inceput in anul 2009. De atunci, Casa Rusu aduce oamenilor din intreaga tara solutii avantajoase de amenajare, adaptate nevoilor acestora.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2