Marfa a doua retele de contrabandisti a ajuns in posesia politistilor de frontiera maramureseni

Reclame home 1
Reclame home 1

Intr-o prima faza, traficantii de tigari au abandonat pachetele si s-au facut nevazuti datorita prezentei frontieristilor, iar la Valea Viseului au fost gasite doua colete abandonate. Astfel, tigarile care ar fi trebuit sa ajunga pe piata neagra din Maramures au fost confiscate.

Astfel, un echipaj al politiei de frontiera din Sighetu Marmatiei a observat, pe directia localitatii Craciunesti, mai multe persoane care transportau, de la frontiera de stat catre interiorul tarii, colete voluminoase.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: „Imediat, colegii nostri au actionat pentru retinerea persoanelor in cauza efectuand somatiile legale prin voce, moment in care acestea au abandonat coletele si s-au intors pe teritoriul statului vecin. Au fost informate autoritatile de frontiera ale statului vecin in vederea cercetarii in comun a evenimentului.”
Cele 5.000 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 58.500 lei au fost confiscate.

Acum, frontieristii deruleaza cercetari pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda si trecere ilegala a frontierei de stat.

Contrabanda si la Valea Viseului

Si aici, politistii de frontiera au gasit tigari de contrabanda pe care le-au confiscat.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: „Si politistii de frontiera din Valea Viseului au descoperit in apropierea frontierei de stat doua colete cu tigari care au fost duse la sediul sectorului, unde, in urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 1.000 pachete, in valoare de 11.700 lei. Tigarile au fost ridicate si confiscate.”

Foto: Arhiva

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole