Marfă contrafăcută confiscată la Tânjaua Hotenarilor și în Târgul auto din Satu Nou de Jos

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cu ocazia evenimentului Tânjaua Hotenarilor, organizat anual în zona Ocna Șugatag, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat o acţiune pe linia prevenirii, descoperirii şi combaterii faptelor ilicite care se comit pe domeniul contrafacerii de mărfuri și pentru protejarea populației împotriva unor acte de comerț ilicit.

”Controale au fost făcute și în Târgul auto organizat în Satu Nou de Jos. În cadrul activităților desfășurate au fost verificate 24 societăţi comerciale şi 11 persoane fizice, ocazie cu care au fost constatate 19 infracţiuni pe linia Legii nr. 84/1998 – contrafacere de mărfuri, infracțiuni care urmează să facă obiectul unor dosare penale.

Totodată, au fost indisponibilizate 191 produse susceptibile a fi contrafăcute, respectiv obiecte de îmbrăcăminte și ochelari de soare care poartă însemnele unor mărci înregistrate, în valoare de aproximativ 50.000 lei.

În continuare, sub supravegherea procurorului de caz urmează să se efectueze acte de urmărire penală cu privire la săvârșirea infracțiunilor de punere în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, fapte prev și ped. de Legea nr. 84/1998. Cercetările continuă în vederea identificării și tragerii la răspundere a persoanelor implicate”, transmite IPJ Maramureș.

Vlad HERMAN

Foto arhivă

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Chuck

    Pai si in magazinele din Baia Mare e plin de marfa de asta, de la center pana la cele de pe centru de exemplu la IONUT in intersectie la Marinex e plin de mizerii de astea.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2