Marfa de peste 100.000 de lei confiscata la frontiera de nord

Politistii de frontiera din Poienile de Sub Munte au ridicat si confiscat peste 10.000 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 100.000 lei.

O patrula a politiei de frontiera din Poienile de Sub Munte a observat doua persoane care se deplasau, intr-o zona muntoasa, catre frontiera de stat.

Acestea au trecut ilegal frontiera in Ucraina de unde au preluat doua colete voluminoase, dupa care s-au intors pe teritoriul statului roman, deplasandu-se catre interiorul tarii.

In acel moment, politistii de frontiera au intervenit si au procedat la retinerea celor doi barbati care au fost identificati ca fiind Adrian D. si Ioan R., in varsta de 18 si respectiv 22 ani, domiciliati pe raza judetului Maramures.

La fata locului au fost descoperite doua colete cu tigari, pe care acestia au incercat sa le introduca ilegal in tara.

In urma inventarierii a rezultat cantitatea de 890 pachete, de provenienta ucraineana, in valoare de 8.100 lei.

Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, iar cele doua persoane sunt cercetate sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda si trecere ilegala a frontierei de stat.

***

In cadrul altor actiuni pe linia combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate, echipaje ale politiei de frontiera de la sectorul PF Sighetu Marmatiei si Brodina au descoperit si confiscat 9.890 (Sighet – 3.990 pachete, Brodina 5.900 pachete) pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de peste 100.000 lei.

Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in continuare se fac verificari pentru identificarea persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1