Maria Grapini: Romania “nu sta bine” din punct de vedere demografic. Familia traditionala trebuie sustinuta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Europarlamentarul PPU Maria Grapini a declarat, sambata, ca Romania “nu sta bine” din punct de vedere demografic, iar daca familia traditionala nu va fi sustinuta, “nu pot aparea copiii”, potrivit Agerpres.

Prezenta la Cluj, Grapini a sustinut ca familia traditionala inseamna casatoria dintre o femeie si un barbat.

“Noi, PPU, avem in doctrina familia traditionala, conservarea valorilor, traditiilor. Eu voi vota ‘da’ la referendum. Imi pare rau ca nu este foarte explicita intrebarea, era bine sa fie o formulare mult mai precisa. Vreau sa explic si de ce are legatura sustinerea familiei traditionale cu securitatea statului: din punct de vedere demografic, Romania nu sta bine si daca noi nu vom sustine familia traditionala, casatoria dintre o femeie si un barbat, nu pot aparea copiii”, a spus Grapini.

Europarlamentarul a precizat ca pozitia sa nu trebuie interpretata drept o discriminare fata de alte persoane.

“Nu ma opun parteneriatelor, dar vreau aceasta definitie ca sa facem distinctie dintre parteneriate. (…) Nu discriminez pe nimeni, pot sa fie doi parteneri, doua partenere, parteneri care nu se casatoresc – sa le numim parteneriate – insa familia traditionala sa fie rezultatul casatoriei dintre o femeie si un barbat”, a explicat Grapini.

Referendumul privind redefinirea familiei va avea loc pe 6 si 7 octombrie, intre orele 7,00 si 21,00. Intrebarea care le va fi adresata cetatenilor si la care acestia trebuie sa raspunda cu ‘da’ sau ‘nu’ va fi: “Sunteti de acord cu Legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma adoptata de Parlament?”.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2