Maria Sarapova, suspendata pentru dopaj, a profitat din plin de timpul liber

Reclame home 1
Reclame home 1

 

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, suspendata 15 luni pentru dopaj cu meldonium, a profitat la maximum de aceasta lunga pauza inainte de a reveni pe teren, luna aprilie, impartindu-si timpul intre lecturi si calatorii.

„Am descoperit ca eram prea puternica pentru a ma odihni. Inainte nu-mi puteam imagina cum imi voi ocupa timpul o perioada atat de lunga. Am avut 12 luni la dispozitie sa ma gandesc, sa citesc etc”, a declarat Sarapova pentru televiziunea rusa.

„Am petrecut o vacanta in Croatia. A fost cu adevarat bine. Am sarbatorit apoi Anul Nou in Hawaii. Am avut in sfarsit o adevarata sarbatoare. De asemenea, nu am mai fost niciodata la Londra ca turista si nu am vazut aproape nimic din acest oras cand am disputat turneul de la Wimbledon”, a adaugat rusoaica in varsta de 29 ani.

Maria Sarapova nu a mai disputat niciun meci de la sfertul de finala pierdut la Openul Australiei in ianuarie 2016 impotriva americancei Serena Williams. Depistata pozitiv la meldonium, cu ocazia turneului respectiv, ea a fost suspendata de catre Federatia internationala de tenis (ITF) incepand din 26 ianuarie 2016.

Fixata initial la 24 de luni de catre ITF, suspendarea rusoaicei a fost redusa la 15 luni de catre Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, la inceputul lunii octombrie.

In aceasta perioada de suspendare, cvintupla castigatoare de Mare Slem a urmat, totodata, cursurile prestigioasei Business Scholl din cadrul Universitatii americane Harvard.

„Am scris, de asemenea, o carte biografica ce va fi publicata in septembrie, mai intai in engleza, iar apoi in rusa”, a mai dezvaluit ea.

„Am mai incercat boxul, deoarece aveam nevoie sa raman in forma. A fost super pentru ca imi puteam imagina anumite persoane (pe care ar fi vrut sa le loveasca) atunci cand boxam”, a mai spus rusoaica.

Sarapova urmeaza sa revina in circuitul profesionist de tenis in data de 26 aprilie, cu ocazia turneului pe zgura de la Stuttgart (Germania).

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole