Marijuana descoperita in torpedoul unui autoturism de catre politistii de frontiera, la Dragomiresti

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In data de 17 ianuarie, in jurul orei 12.00, un echipaj mobil din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Viseu de Sus, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a oprit pentru control in piata agro-alimentara din localitatea Dragomiresti un autoturism inmatriculat in Romania, condus de un cetatean roman, in varsta de 23 de ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

“In urma verificarilor efectuate asupra autoturismului a fost descoperit, in torpedou, un plic in care se afla o substanta vegetala de culoare verde-oliv, soferul declarand ca este vorba de marijuana.

Drept urmare, persoana in cauza a fost condusa la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii substantei descoperite, a rezultat cantitatea de 7,81 grame substanta vegetala de culoare verde-oliv, susceptibila a fi marijuana, fiind ridicata in vederea expertizarii si continuarii cercetarilor.

In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, preparare, transformare, cumparare sau detinere de droguri de risc pentru consum propriu fara drept, iar dosarul a fost inaintat parchetului competent pentru solutionare”, au declarat reprezentantii ITPF Sighetu Marmatiei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *