Marin Somcutean, noul presedinte al PND Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

PND 105147Presedintele Partidului National Democrat (PND), deputatul Daniel Fenechiu, a convocat, la sfarsitul saptamanii trecute, Adunarea Generala a PND Maramures pentru alegerea persoanei care, pana la congresul de dupa alegerile locale, va ocupa functia de presedinte – fostul presedinte al filialei, care ocupa si functia de vicepresedinte la nivel central, a demisionat si s-a inscris intr-un alt partid.

Marin Somcutean, fost prim-vicepresedinte judetean si presedintele filialei Tautii Magheraus, a fost ales presedinte PND Maramures, iar Liviu Gulyas, fost vicepresedinte si presedintele filialei Seini, a devenit prim-vicepresedinte al filialei judetene. Cu aceeasi ocazie, s-a decis infiintarea a inca unei functii de prim-vicepresedinte, aceasta urmand sa fie ocupata de presedintele unei filiale din Maramuresul istoric. Noul presedinte al PND Maramures l-a propus in aceasta functie pe Ioan Rohnean, cel care conduce filiala din Sighetu Maramatiei.

Deputatul Fenechiu a mai precizat ca PND va depune in aceasta saptamana la DNA o cerere de demarare a cercetarii penale a Comisiei Judidice, a Comisiei de Regulament si a conducerii Camerei Deputatilor pentru desfiintarea ilegala a Grupului PND, acesta indeplinind, inca de la infiintarea partidului, toate normele pentru a functiona, dar nefiind recunoscut ca atare – cei 10 deputati PND activeaza ca „deputati neafiliati”.

Sambata, 9 aprilie, la Bucuresti, are loc al doilea Congres al PND, unde noul presedinte al filialei Maramures va fi propus de conducerea centrala pentru postul vacant de vicepresedinte al PND cu atributii de coordonare a celor sase filiale din Regiunea Nord-Vest.

Catalin VISCHI

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2