Marine Le Pen a salutat, la BBC, „emergenta unei noi lumi” prin victoria lui Donald Trump

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

marine-le-penSefa extremei drepte franceze, Marine Le Pen, si-a exprimat duminica satisfactia in legatura cu „emergenta unei noi lumi” odata cu alegerea lui Donald Trump presedinte al SUA, informeaza AFP, transmite AGERPRES.

„In mod clar, victoria lui Donald Trump este o caramida in plus la emergenta unei noi lumi, menita sa inlocuiasca o veche ordine” mondiala, a subliniat presedinta partidului Frontul National, intr-o aparitie controversata la BBC, intr-o emisiune politica importanta in Marea Britanie, subliniind ca vede in aceasta victorie un semn favorabil pentru candidatura sa in alegerile prezidentiale din Franta, in 2017.

Donald Trump „a facut posibil ceea ce a fost prezentat ca fiind total imposbil”, a spus Marine Le Pen. „Ne dorim ca si in Franta poporul sa poata rasturna masa in jurul careia elitele isi impart ceea ce ar trebui sa le revina francezilor”, a adaugat Marine Le Pen, facand o paralela intre votul negativ al francezilor in timpul referendumului asupra Constitutiei Europene, in 2005, si votul britanic pentru Brexit.

‘Toate aceste alegeri sunt aproape referendumuri impotriva acestei mondializari salbatice care ne-a fost impusa, care le-a fost impusa popoarelor si care astazi isi arata foarte clar limitele’, a estimat ea, in timpul acestui interviu inregistrat in Franta.

Aparitiei ei la Andrew Marr Show, emisiune politica vedeta pe BBC, a fost criticata de numerosi internauti britanici, care au considerat drept lipsa de decenta sa i se acorde cuvantul mai ales de Remembrance Day, zi de comemorare a Armistitiului din Primul Razboi Mondial.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2