Marinel Kovacs: Nu putem lasa actuala guvernare sa-si subordoneze toate institutiile statului

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Prim-vicepresedintele PNL Maramures, Marinel Kovacs, afirma ca PNL va contesta din nou legile justitiei la CCR si ca PSD-ALDE a incalcat procedurile parlamentare.

“PNL va contesta din nou legile justitiei la Curtea Constitutionala pentru ca din nou PSD si ALDE au depasit limitele legii fundamentale si au votat pe repede-inainte legi care nu servesc interesul public.

Reprezentantii coalitiei de guvernare s-au grabit sa treaca legile prin Parlament incalcand procedurile parlamentare si eliminand orice dezbatere.

De asemenea, parlamentarii PSD si ALDE au mers dincolo de cerintele CCR, modificand mai mult decat solicitasera judecatorii de la CCR. Aceste modificari au fost determinate de dorinta actualei puteri de a-l elimina definitiv pe seful statului din procedura de numire a conducerii Inaltei Curti de Casatie si Justitie”, a spus Marinel Kovacs, intr-o conferinta de presa.

Prim-vicepresedintele PNL Maramures mai afirma este limpede tendinta PSD-ALDE de a pune jug politici justitia.

“Este limpede tendinta coalitiei PSD-ALDE de a pune jug politic justitiei si de a controla numirile in functii cheie in justitie.

PNL a mai contestat odata aceste legi si CCR ne-a dat dreptate, pentru ca erau multe prevederi care incalcau legea fundamentala. Vom contesta si aceste modificari si vom face toate demersurile care ne sunt la indemana pentru a bloca politizarea justitiei.

Nu putem lasa actuala guvernare sa-si subordoneze toate institutiile statului. Ar fi un pas inapoi pe drumul democratiei, iar PNL nu poate accepta acest lucru”, a mai precizat liberalul.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

2 Comments

  1. Pesedist

    Nu puteti sa NU LASATI PSD sa faca ce vrea, oricat va scremeti si visati.Voi nici nu aveti oameni competenti sa guverneze pentru ca NU EXISTA altii mai buni si voi stiti asta. PSD+ALDE GUVERNEAZA linistiti pana in 2020, dar si dupa aceeatot ei vor castiga alegerile si vor forma guvernul, trebuie sa inghititi asta, ca nu aveti de ales.

    Reply
  2. kooowaci

    Marinel Kovacs , unul din cei mai mari gropari ai Partidului National Liberal , avand functii pe care s-a pus cu o nesimtire crasa , dand din coate sa se puna pe liste la alegeri inttotdeauna cand era nevoie . In partid spunea ca numai datorita lui si grupului mitic dini care face parte a ajuns PNL-ul unde trebuie . Asa e bai …, cat ai fost si esti in functiile pe care te-ai pus cu marlanie , ai adus PNL-ul maramuresean la sub 10% . Un lingau la toate conducerile precedente ale partidului doar sa prinda pozitii din care sa dea sfaturi , in realitatea pura , un bolsevic comunist de pe vremea lui Ceausescu , bolnav dupa bani din bugetul statului . Recent isi dorea … asta sa ajunga si in consiliul de administratie al aeroportului Baia Mare unde se plateste foarte bine , adica se suge foarte bine de la buget . Noroc ca dosarul care l-a depus a demosntrat ca nu-i decat un ratat de profesoras , cu fata de cauciuc , de atita nesimtire , si practic n-are ce cauta acolo .. Sa vad ziarMM care faci lobby , cica de dreapta ,publici asta ori cenzorul refuza stricarea imaginii publice a unui bolsevic comnunist !?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2