Marinel Petreus a semnat contractul de management al Scolii Populare de Arta ”Liviu Borlan” Baia Mare

Scoala Populara de Arta ”Liviu Borlan” Baia Mare a imbracat haine noi. Astfel, in urma concursului desfasurat recent, Marinel Petreus a fost desemnat noul manager al institutiei de cultura. In cursul zilei de joi, 18 mai 2017, acesta a semnat contractul de management in biroul presedintelui Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, care i-a urat mult succes in activitate si realizari profesionale remarcabile.

Scoala Populara de Arta fiind o institutie publica de cultura care functioneaza sub autoritatea CJ, Marinel Petreus a fost invitat sa participe la prima sedinta a Consiliului Judetean Maramures, pentru a prezenta alesilor judeteni proiectele pregatite pentru acest mandat.

Noul manager porneste cu dorinta de a aduce institutia in prim-planul vietii culturale maramuresene. ”Proiectele pe care le-am gandit aici sunt legate de abordarea unor noi domenii de interes artistic in functie de cerintele publicului, o promovare mai puternica a institutiei, precum si prezenta noastra mult mai activa in plan cultural”, a declarat Marinel Petreus, noul manager al Scolii Populare de Arta ”Liviu Borlan” Baia Mare.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1