Marinel Rob, ales pentru a patra oara primar de consilierii locali

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

marinel-robMarinel Rob a fost ales pentru a patra oara primar de catre consilierii locali.

Miercuri, 21 decembrie, in sedinta ordinara a CL, acesta a primit 18 voturi din 18 din partea alesilor locali, care au trebuit sa aleaga intre el si Vida Noemi.

Realegerea lui Rob vine in contextul in care instanta i-a interzis primarului ales Catalin Chereches sa exercite atributiile de primar, astfel ca a fost nevoie de alegerea unui nou primar din randul celor doi viceprimari ca sa indeplineasca aceasta functie.

Dupa ce a fost din nou ales, Marinel Rob a spus ca-si doreste un mandat mai usor decat cele de pana acum si ca spera ca problema deszapezirii sa fie rezolvata in urmatoarea perioada.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

7 Comments

 1. mmm

  daca ceva merge prost de ce sa nu faci de mai multe ori … oricum acuma in alta ordine de eidei ati vazut ce explicatie a avut acest individ legat de poza lui Kake in biroul lui ???? cum sa lasi pe oricine in biroul primarului …??? daca Kake acuma a furat acte care ar putea sa influenteze ancheta in cazul lui ????

  Reply
 2. Andrei

  Unul din pretenarii primasului culpat, beat fiind la o anume carciuma, se lauda cat, cum si unde a petrecut cu marele penal. Omul era pulbere si bun de agatat ca bec ornamental, un posibil martor despre excesele lui Chereches. Spune-mi cu cine te aduni ca sa-ti spun cine esti! Ajunge cu insultarea comunitatii. Daca nu stie sa se comporte, Chereches sa fie trimis inapoi la Gherla.

  Reply
 3. xyz

  cel mai capabil monument al naturii a ajuns primaru orasului,
  rezultatele se vad, maini, picioare rupte din cauza ghetii de pe strazi,
  militia doarme linistita impreuna cu primaru,
  probabil si militieni au neuroni interimari ca si sefu municipiului,
  coalitia pt. baia mare a invins orasu si asta fara sa faca nimik,

  iubim tradarea dar urma pe tradatori,

  Reply
 4. Zoli

  Un om mai capabil,maret,pregatit,harnic si onest n-a avut pana acum la carma Baia Mare ca si acest Marinel Rob! Pentru cei care m-au luat in serios,va rog sa va calmati,acesta a fost doar o ironizare!

  Reply
 5. Zoli

  Un om mai capabil,harnic,cu simtul raspunderii,pregatit si onest n-a avut inca la carma Baia Mare ca si acest Marinel Rob! Pentru cei care m-au inteles gresit,acesta a fost doar o ironizare!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2