Marinel Rob anunta plombari pe drumurile orasului dupa afectarea asfaltului

PNL

Primarul interimar Marinel Rob afirma ca drumurile din oras deteriorate in urma temperaturilor scazute vor fi plombate.

Astfel, astuparea gropilor se va realiza cu o tehnologie speciala.

“Temperaturile scazute si alternanta inghet-dezghet au dus la deteriorarea covorului asfaltic si la aparitia unor gropi in carosabil, pe unele din arterele de circulatie din Municipiul Baia Mare.

Fata de cele de mai sus, incepand cu data de 17.01.2017, procedam la plombarea gropilor, folosind o mixtura asfaltica speciala, care permite o tehnologie de lucru pentru sezonul rece, la temperaturi de pana la -20 grade C.

Lucrarile se executa de catre SC ARL Cluj SA, cu care Primaria Baia Mare are incheiat un acord cadru, necesarul de interventii la reparatii drumuri pentru anul 2017 fiind asigurat de catre aceasta societate.

In paralel, impreuna cu specialisti din aparatul propriu, analizam oportunitatea si eficienta realizarii acestor lucrari de catre serviciile publice proprii, incepand cu anul 2018, in ipoteza unei dotari corespunzatoare cu utilaje specifice.
Aceasta analiza o voi supune Consiliului Local al Municipiului Baia Mare, incepand cu prima sedinta din luna ianuarie 2017, inainte de votarea bugetului pentru anul in curs”, a spus Marinel Rob, intr-un comunicat de presa postat pe baiamare.ro.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1