Marinel Rob ar putea ramane astazi fara functia de primar

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Mai multi consilieri locali au cerut convocarea unei sedinte extraordinare pentru data de 13 februarie, ora 15.00, avand ca singur punct pe ordinea de zi incetarea desemnarii lui Marinel Rob de a exercita atributiile de primar.

“Proiect de Hotarare privind incetarea desemnarii domnului viceprimar Rob Marinel sa exercite atributiile conferite prin lege primarului, pe durata interzicerii dreptului de exercitare a functiei de primar al municipiului Baia Mare de catre domnul Catalin Chereches, interdictie dispusa in cadrul masurii preventive de control judiciar”, se arata in proiectul de hotarare.

Conform anuntului postat pe baiamare.ro, consilierii care au solicitat convocarea sedintei sunt urmatorii: Dorel Muresan, Alexandra Pop, Viorel Pop, Doris Calauz, Radu Ardelean, Stefan Lupsa, Florin Cret si Vida Noemi.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

8 Comments

 1. Student

  Vida Noemi, nu iti este rusine ? cu ce drept propui tu asa ceva? ce merite ai tu in consiliul local, sa nu mai zic in executivul Primariei??????? RUSINE!

  Reply
 2. mmm

  da am si eu o intrebare … daca penalul Kake nu poate sa fie primar, de ce trebuie sa asistam la bataia asta groteasca pentru cascaval si functii, si de ce nu avem alegeri … sa starpim odata Coalitia asta de hoti …..

  Reply
  1. Attila

   Nu se pot face alegeri pana nu inceteaza mandatul lui kk. Momentan, este doar suspendat. Poate inceta prin demisie (never!), sau prin condamnare definitiva (cam peste 2 ani). Pana atunci, cu interimar ramanem. Care se poate schimba dupa cum bate vantul intereselor in CL.

   Reply
   1. mmm

    Poate ca am inteles eu gresit dar a fost o initiativa a acestui Ziar (cred), prin care se cerea Prefectului sa ia cunostinta ca inculpatul penal Kake nu-si poate exercita functia de primar si ca in conformitate cu nu stiu ce lege, ar trebui demis….

    Reply
 3. M.C.V

  La ce mizerie e prin oras ar trebui sa le fie rusine tuturor.Am impresia ca nu circula pe jos,sa si constate cat de jos am ajuns.

  Reply
 4. Dannty

  Jocurile murdare de culise ale inculpatului KK ii face partasi si pe unii dintre consilieri,provocand o stare de haos la nivelul administratiei locale.Ce cauta acest KK in Primarie ,la Bucuresti, atata timp cat este sub control judiciar ?Pentru acest individ nu exista legi,numai tupeu si nesimtire?Oganele in drept ar trebui sa se sesizeze si sa fie declansate alegeri la Baia Mare pentru ca lucrurile sa intre pe fagasul normal.

  Reply
 5. Ioan

  Noemi Vida, mai bine ti ai repara fata aia de piele de crocodil decat sa mai stai in CL. Nu esti buna!

  Reply
  1. Macovei

   Mda,hai sa ne legam de Vida Noemi ca restul sunt niste sfinti! Ioane,doar atat poti?! Zi ceva concret,nu povesti de la coltu’ blocului!

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1