UPDATE: Marinel Rob a demisionat din functia de primar

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE: Conform unor surse, cele mai mari sanse la ocuparea functiei de primar interimar le are Cristian Niculescu Tagarlas.

Marinel Rob a demisionat din functia de primar interimar al Municipiului Baia Mare.

Demisia acestuia era iminenta in urma ultimelor evenimente petrecute la nivelul Consiliului Local si nu numai.

Revenim cu amanunte.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

13 Comments

 1. dorel

  Pentru toti cei care il lauda pe Tagarlas,acum are ocazia sa ne arate ce poate.Sa speram ca nu va ramane orasul la fel de sters si de mizerabil,fara investitii in dezvoltarea industriala si nu numai.

  Reply
 2. ioan

  bravo Chereches! l-ai terminat si pe asta. Orasul imbecilizat este la picioarele tale, acceptand sa fie distrus de megalomania si nesimtirea ta. Ce rusine imensa!

  Reply
 3. tindela

  inculpatul Chereches Catalin este cel mai grandoman personaj politic pe care l-a avut Baia Mare vreodata:
  1, “nicio strada neasfaltata in Baia Mare in 2016″(citat din Chereches)… chiar nici una???? mai sa fie… ce frumoasa e teoria.. macar daca spunea “majoritatea strazilor”….pe de alta parte, ce folos? lucrari de asfaltare de 2 lei, care dupa prima iarna pot fi reluate din nou…cu IMI SRL la comanda… unde s-a mai pomenit asa ceva??
  2. “echipa de handbal feminin HCM in final four Champions League”… bani cheltuiti cu nemiluita din bugetul local pentru imaginea proprie a primarului Chereches… atat si nimic mai mult… si bataie de joc la adresa fetelor cat incape…
  3. Eurovision la Baia Mare… alta traznaie…adica nu gazduieste Eurovisionul oras ca si Clujul sau Bucurestiul dar se trezeste Baia Mare, oras care sta mult mai bine la capitolul financiar (in sensul ca nici vorba) decat cele 2 orase pomenite mai inainte, sa organizeze asa ceva… de ce? normal: pentru imaginea proprie a primarului Chereches…

  Lista poate continua cu inca 100 de puncte…

  Reply
 4. dan

  E important sa se termine cit mai repede cu influentele din consiliul local. Sper/cred ca daca vine Tigirlas, sa nu fie al patrulea functionar public de virf anchetat (Cupsa, Anghel, Chereches si …) si sa ramina in istoria orasului ca o pata luminoasa, nu intunecata. Noi trecem, orasul ramine.

  Reply
 5. Iancsi

  In loc de lupta politica ce-ar fi sa se apuce de treaba. Nu intamplator a fost reales, cu toate ca avea dosar penal. Orasul arata altfel ! De multa vreme orasul n-a fost asa mizerabil. Rusine tuturor consilierilor PSD PDL PDL Coalitie, PER, primar interimar, viceprimari, etc. toti sunt la fel.

  Reply
  1. banhidi

   Iancsi draga… ai dreptate…orasul Baia Mare arata intr-adevar altfel pe vremea lui Chereches… avea si echipa de handbal si Eurovision si candida la titlul de capitala culturala europeana…..dar ti-ai pus vreodata intrebarea cu ce costuri???? in ce hal a fost secatuit bugetul local si s-a indatorat orasul?? multe din cheltuielile facute de Chereches au fost inutile pentru comunitate…. oare lucrurile acestea nu trebuie spuse baimarenilor? inculpatul Chereches ar fi dorit ca bugetul local al Baii Mari sa fie pus direct pe cardul lui personal si de acolo sa-l gestioneze el dupa cum doreste, dupa bunul sau plac… adica orasul e in suferinta pe mai multe planuri, e in criza de locuri de munca, de investitii, de proiecte de dezvoltare dar banii si asa putini din bugetul local ne permitem sa-i cheltuim pe Eurovision, handbal, panselute si alte lucruri care sa-i imbunatateasca imaginea primarului dictator… e bine asa?

   Reply
   1. Iancsi

    Scuze i-am uitat pe consilierii de la UDMR. Nu apar niciun penal. Doar voiam sa spun ca astia de acum se ocupa de lupta politica, nicidecum de oras. Pe de alta parte nu stiu cu ce bani dar orasul era CURAT si avea cat decat si o viata CULTURALA. Nici pana atunci si nici de atunci n-am vazut spectacole de opera, recitaluri, manifestari muzicale serioase organizte de primarie. Pentru asta se colecteaza impozitele nu pentru excursii cu ansambluri folclorice dar nici pentru excentritatile fostului .
    Poate se va intelege ca au fost alesi consilieri pentru oras nu doar sa incaseze indemnizatiile de sedinta.

    Reply
 6. Danny

  Sa speram ca actualul vice primar Cristian Niculescu Tagarlas sa aduca lumina in acest oras batjocorit,in ultimul timp de inculpatul KK si acolitii sai din dubioasa Coalitie.Sunt multe de facut in Primaria Baia Mare ,dar printr un management eficient,transparent si dinamic ,lucrurile urmeaza sa se aseze pe un fagas normal.Consiliul local trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru hotararile adoptate,iar aparatul tehnic din Primarie,la experienta si competenta pe care o are trebuie sa actioneze unitar si consecvent ,astfel ca orasul ,vechiul Rivulus Dominarum sa redevina o urbe civilizata si prospera.

  Reply
 7. ioan

  Baiatu’ asta plin de fantezii <<<>>>>,, CU,,, NESTE CONSILIERI locali DE CACAT nu poti face treaba ASA CEVA NU SA MAI VAZUT IN POLITICA LOCALa.. de aceea inca odata pieri-v-ar soiu securisto-comunisti votantii puscariasului iata ce a-ti facut cu orasul,,,!!!!!!!!!!!!! gloabe nemuritoare minca-v-ar setea desertului!!!!!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1