septembrie 28, 2021

Marinel Rob: “Primaria Municipiului Baia Mare nu are facturi neachitate”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primarul interimar Marinel Rob afirma ca Primaria Baia Mare nu mai are facturi neachitate, lucru care nu s-a mai intamplat din anul 2012.

Edilul mai precizeaza ca in perioada 2013-2015 s-au inregistrat datorii si plati restante mari, maximul fiind de 45 milioane lei.

“Imi revine deosebita onoare sa va aduc la cunostinta faptul ca la data de 29 martie 2017, in evidentele contabile ale Municipiului Baia Mare nu exista facturi neachitate la termen.

Acest aspect pozitiv s-a mai inregistrat in cursul anului 2012, in timp ce in perioada 2013-2015 s-au acumulat datorii si plati restante mari, maximul fiind inregistrat la 31.12.2015 in suma de aproximativ 45 milioane lei.

Va asiguram de toata seriozitatea, legalitatea si profesionalismul nostru in cheltuirea banului public si le transmitem tuturor partenerilor nostri faptul ca vom face tot posibilul pentru a ramane in aceiasi termeni.

Doresc sa multumesc executivului si personalului din aparatul de specialitate al primarului, Consiliului Local Baia Mare, institutiilor si societatilor publice subordonate si nu in ultimul rand D-voastra, stimati cetateni ai Municipiului Baia Mare, pentru faptul ca ati facut posibil acest lucru”, a declarat Marinel Rob, intr-un comunicat publicat pe baiamare.ro.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. G.B

  Prietene Marinel,dar ceva pentru dezvoltare industriala, de Maretul parc industrial cakist,ce se mai aude? Dar macar ceva plantari si inlocuiri de pomi uscati.se poate?

  Reply
 2. mmm

  primaria Baia Mare e o institutie care in fiecare zi is bate joc de cetatenii acestui oras … scurt si cuprinzator … va doresc domnule Rob, kake si toti mafiotii din coalitia pentru furat in masa sa inghititi tot praful ce il inghit copii nostrii zi de zi pe strazile orasului gestionat de voi, sa va reparati lunar masinile din banii vostrii asa cum o facem si noi si repet din banii vostrii, si va doresc eu multe dar nu le pot scrie aici ca o sa fie cenzurate …

  Reply
 3. jika

  nu stiu de ce, dar nu prea cred in acest domn Marinel Rob… pare baiat bun, dar nu-mi inspira incredere… poate este un tip capabil, nu-l cunosc, dar nu are acea personalitate necesara unui conducator de urbe… cu alte cuvinte, parca nu si-a intrat pe deplin in rolul pe care il are… adica de primar al orasului…trebuie sa fie constient ca EL si numai EL este primarul actual al orasului si nu ALTCINEVA (a se citi Kake)… primarul suspendat e SUSPENDAT si conform legii sta pe tusa, priveste, admira, dar nu se amesteca in activitatea primariei si nu ia decizii… si parerea noastra e ca nici nu va mai lua decizii vreodata in viata Baii Mari….ce-i atat de greu d-le Rob??? da-ti-va drumul, luati decizii rapide si corecte pentru oras, fiti corect, cinstit si impartial, asumati-va responsabilitati si o sa vedeti ca orasul va fi de partea dumneavoastra..

  Reply
  1. daniel

   Oamenii obisnuiti sa stea prin birouri ca soarecii prin biblioteca au mentalitate de se comporta ca niste functionari care se duc la munca pentru salariu.Nu stiu sa-i puna pe altii la treaba,nu ies pe teren,nu au viziune,plus ca orice prostie sustinuta de vreun lingau de prin preajma,li se pare exceptionala pentru comunitate.Lui cake putem sa-i recunoastem bunul gust,dar la capitolul calitate a lucrarilor,dupa parerea mea,in doar cativa ani totul se va face praf,deoarece receptia lucrarilor s-a facut dupa ureche si pe prietenii.Mai rau e ca in loc sa sprijine dezvoltarea industriala a orasului a persistat in fantasmagoria aia de Capitala Culturala,unde era destul de clar ca intre razboiul celor doua tabere de mitici,a la Bucuresti si a la Cluj,va castiga Banatul.Ce mai capitala am fi fost cu drumurile praf,mizerie,saracie si subdezvoltare.

   Reply
 4. corina

  Eu ii dau o tema de casa: Pe Republicii,vis a vis de J’adore,o firma prietena cachista a efectuat niste sapaturi.Pana aici toate bune,dar baietii au calcat cu utilajele tot gardul viu si copacii ( chiar nu era cazul deoarece cu putina atentie se putea evita distrugerea zonei verzi,gard viu-copaci),astfel incat intrebarea mea este cine va face reparatiile,respectiv înlocuirea gardului viu-plus plantat de copaci?La pariu ca nimeni nu vede si nimeni nu aduce zona la forma initiala! Si cate din astea or mai fi.

  Reply
 5. maria

  POATE PENTRU CA A ACHITAT FACTURILE DEZMATULUI LUI KK, PRIMARIA URBEI NE APRINDE LUMINILE PE STRAZI DUPA ORA 20.30, CIND DEJA ESTE INTUNERIC BINE SI RISCAM ACCIDENTE…. SINTEM MAI RAU DECIT ULTIMUL SATUC UITAT-IN-MUNTE… BINE CA MAI AVEM NESIMTIREA SA-L PREASLAVIM (INCA!) PE IMPARAT SI CIRACII SAI …

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2