Marinel Rob ramane primar. Disensiunile din Coalitia pentru Baia Mare arunca orasul in aer pana joi (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Luni, 13 februarie, ar fi trebuit sa aiba loc sedinta extraordinara a Consiliului Local Baia Mare in care sa se voteze sau nu retragerea atributiilor de primar interimar pentru Marinel Rob.

Aceasta n-a mai avut insa loc din cauza lipsei de cvorum, in sala fiind prezenti doar consilierii PNL, cei de la PSD si ai PER.

La scurt timp dupa incheierea sedintei, presedintele de sedinta care trebuia conduca intalnirea, Dorel Muresan, a tinut sa faca niste precizari cu privire la situatia lui Marinel Rob despre care a a afirmat ca si-a dat demisia.

„Tocmai acum am primit un mesaj din partea colegilor de la Coalitie din care reiese faptul ca domnul Marinel Rob a renuntat la atributiile de primar interimar, iar in locul sau atributiile urmeaza a fi conferite doamnei viceprimar Noemi Vida, asa am inteles”, a spus Dorel Muresan.

Tot astazi a avut loc o intalnire la care au participat membrii mai multor formatiuni aflate in Coalitia pentru Baia Mare. Despre respectiva intalnire si situatia sa, Marinel Rob a tinut sa faca urmatoarele precizari:

„S-a pus problema sa demisionez din aceasta functie”.

Rob a mai precizat ca au existat doua persoane din Forumul Democrat German care au dorit sa-i fie retrase atributiile de primar, dorinta care a deranjat conducerea centrala.

Liderii FDGR au luat in considerare faptul ca acest aspect aduce atingere coeziunii formatiunii. Foarte probabil, lucrurile se vor transa in cursul zilei de joi, cand s-a propus o noua sedinta de Consiliu Local.

Marinel Rob ne-a lasat sa intelegem ca el nu si-a dat inca demisia si mai asteapta o vreme. El a mai adaugat ca o sa discute cu secretarul Lia Muresan. El a tinut sa precizeze ca nu e legat de scaunul de primar si ca nu va ramane daca nu mai e dorit.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

12 Comments

 1. Pop Grigore Lad

  I-a promis Chereches lui Sinn ca o face Presedinte la FDGR daca il ajuta sa l dea afara pe Rob. Va reusi oare un cercetat penal sa dezbine Forumul German?

  Reply
 2. Vasile Muresan

  Chereches asta promite la toti ca i face tot felul dar el este un viitor puscarias. Nu se trezesc oamenii astia niciodata? Sunt chiar atat de prosti? Incredibil

  Reply
 3. Student

  Doamne câtă mârlănie !, voi cei din consiliul local chiar nu mai aveti coloană vertebrala _ ? D-le Dorel Mureşan, cum ne mai priviţi in ochi, cum vă mai salutaţi concetăţenii???????/ RUSINE !

  Reply
 4. Emil

  Catalin CHERECHES poate fi asociat cu GEORGE SOROS .un om fara dumnezeu care daca lumea nu face ce vrea el atunci sa inceapa razmarita,dezbinarea si haosul in comunitate.Un lucru trebuie sa stim ca acest om vrea sa preia fraile orasului nu pentru al conduce ci pentru asi completa si mari averea care a inceput putin sa scada , oare bunul sau prieten si mentor IUSTIN SIGHETEANUL de ce il mai sustine in demersurile de a ascede iar la ciolan ??? Trezitiva oameni buni si treceti la treaba caci orasul arata ca dupa razboi ,mizerabil si plin de gropi si daca nu sunteti capabili sa puneti piciorul in prag dati-va demisia de onoare si veti ramane in istorie ca victime ale paranoicului CACHE plecati si lasati pe alti sa gestioneze orasul.

  Reply
  1. pop.

   kk nu mai e de un an la butoane si voi tot va plangeti de mostenirea grea.Ori suntem barbati ori nu mai suntem si ne plangem ca babele,ca doar nu-i tine kk de mana pe cei de la drusal sa mature strazile.

   Reply
 5. balint

  alegatorii baimareni nu au fost deloc deranjati de faptul ca un candidat la primaria Baii Mari are dosare penale… l-au votat orbeste si iata acum rezultatul.. colcac peste pupaza, aceeasi alegatori au ales un Consiliu Local, scuza-ti-mi expresia, de tot rahatul… cel mai slab CL de dupa 1990 incoace… in aceste conditii, respectiv cu primarul „ales” suspendat (si cu sanse 90% de a ajunge in puscarie in perioada imediat urmatoare) si cu un Consiliu Local slab pregatit, incompetent, total ineficient si sfasiat de lupte politice, ce perspective „luminoase” sa existe pentru Baia Mare??? ce sanse de progres sa aiba acest biet oras??? o mare parte din vina o au si liderii de opinie, cei care indruma electoratul in momentele cheie.. acesti oameni din presa sau personalitati din alte domenii, au facut o mare gresala asociindu-si imaginea cu Catalin Chereches… cum pot oameni ca Teodor Ardelean, Gh. Parja, Viorica Parja, Nicolae Goja, etc etc. sa sustina un asemenea individ precum Catalin Chereches?? Raspunsul e prozaic: BANII… se pare ca asta e tot ce conteaza in ziua de azi… cinstea, corectitudinea si onoarea sunt niste valori de mult uitate… doar BANII vorbesc…

  Reply
 6. Danny

  Acesta e adevarul .Asa zisii formatori de opinie sunt insetati de inavutire si putere.Moralitatea ,cinstea ,demnitatea etc… sunt niste principii golite de sens de acesti indivizi.Cat despre KK,inculpatul notoriu ,la nivel european ce se mai poate spune !?Acest om devine pe zi ce trece un personaj nociv ,cu apucaturi dictatoriale si mafiote.Consiliul Local si in mod special nereusita Coalitie fac jocul acestui specimen aflat sub control judiciar .Regretabil este ca unii baimareni cad in capcana mincinoasa si perfida a lui KK.

  Reply
 7. nelu

  Iată în ce situație foarte grea a ajuns municipiul Baia Mare din vina primarului suspendat Cătălin Cherecheș și jurnaliștii lui corupți. Nici o sentință n-ar fi prea aspră pentru răul pe care l-au făcut băimărenilor și presei din acest oraș! Magistrați, aduceți mai aproape timpul dreptății!

  Reply
 8. nelu

  La nici trei luni după ce a ajuns redactor șef, primarul penal i-a promovat soția în post de director/șef de serviciu în Primărie, cu salariu dublat și mașină la scară. Primarul are la acel ziar datorii colosale. redactorul șef nu a întreprins nimic pentru ca ziarul să încaseze miliardele de lei pentru serviciile de publicitate care i le-a făcut primarului penal. A fost un troc, în care a fost sacrificată redacția care abia își mai duce zilele din cauza lipsei banilor?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole