Marinel Rob reales primar interimar al orasului Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In cadrul sedintei extraordinare a Consiliului Local al Municipiului Baia Mare, luni, 20 februarie, Marinel Rob a fost reales primar interimar al orasului.

Acesta a fost votat in urma dezbaterii proiectului de hotarare de pe ordinea de zi privind desemnarea unui viceprimar al municipiului Baia Mare pentru a exercita atributiile ce ii sunt conferite prin lege primarului.

Marinel Rob a triumfat in fata lui Noemi Vida cu 16 la 2 voturi, dupa ce saptamana trecuta isi anunta demisia din functie.

La finele sedintei, dupa tot tam – tamul din ultimele saptamani, noul si totodata vechiul primar interimar al orasului Baia Mare a multumit consilierilor pentru votul de incredere acordat.

Bianca VLASAN

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. Arhip

  Vai de capul lor! Niste marionete manevrate de cineva…! Ne facem de tot rasul numai pentru a satisface setea de putere a cuiva…!!!

  Reply
 2. mmm

  jenant … Marinel Rob, sluga lui Kake, trebuia sa plece de la scandalul dezapezirii .. da asa e cand ai obrazul gros, cont la carciuma, si esti sluga unor interese meschine

  Reply
 3. Zoli

  Cred ca daca se continua asa vom ajunge in Cartea Recordurilor cu primarul interimar -Rob(ul) altuia – cu record pe o luna la demis si reales! PENIBIL!!! As avea o propunere pentru cei din primarie:DATI-VA TOTI DEMISIA!! Cred ca toata Europa rade de noi!!

  Reply
 4. Ion

  Nu ne rade Europa stati calm! De fapt, nici prin tara nu prea sunt stiri de pe la noi din oras.Noi nu existam pentru marile televiziuni.Ori kake a cumparat pe toti corespondentii?

  Reply
 5. tindela

  niste oameni de nimic.. majoritatea consilierilor locali… oameni fara coloana vertebrala si fara personalitate… n-au nimic in comun cu interesul cetatii…

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2