Marinel Rob vrea comisie de analiza si verificare a CS Minaur Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primarul interimar Marinel Rob doreste constituirea unei comisii de analiza si verificare a activitatii Clubului Sportiv Minaur Baia Mare, institutie publica aflata in subordinea Consiliului Local.

Astfel, in sedinta extraordinara de joi, 30 martie, pe ordinea suplimentara s-a aflat si un proiect in acest sens.

Pentru ca in proiect nu erau specificate mai multe detalii legate de ceea ce urmeaza sa se verifice, lucru sesizat de consilierul local Marin Bragaru, primarul interimar a decis sa-l retraga de pe ordinea e zi.

Conform afirmatiilor facute de Marinel Rob, proiectul va fi readus in discutie la urmatoarea sedinta.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. mmm

  ce zici Rob de o comisie care sa verifice unde au disparut HCM ul si Minaurul si mai ales unde au dosparut sutele de mii de euro pompati in cele 2 echipe in era penalului Kake ???? ce zici cum suna ????

  Reply
  1. spaski

   in mod cert, pe vremea dictatorului Chereches, la HCM si la Minaur s-au petrecut lucruri necurate din punct de vedere financiar … e limpede si clar ca lumina zilei, nu exista dubii in acest sens… lucrurile insa nu ar trebui lasate asa ci ar trebui verificate la sange, date publicitatii si sesizate organele in drept… cineva totusi este responsabil pentru toate aceste potlogarii…. si acel cineva sau acei cineva trebuie sa dea socoteala….

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2