Marius Bodochi despre „Femeia Perfecta”: Daca n-o sa placa, nu o sa intristeze oricum

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Spectacolul TV „Femeia Perfecta” de Mihai Vornicu, o comedie dupa o idee de Jean Barbier, a fost proiectat miercuri seara, in avanpremiera, la Sala „Radu Beligan” a Teatrului de Comedie, in prezenta echipei de productie, a actorilor si a numerosi spectatori, conform Agerpres.

„Veti vedea un teleplay facut cu mult drag de o echipa de actori. Am lucrat pentru acest spectacol patru zile si patru nopti. (…) A iesit o treaba care, daca n-o sa va placa, nu o sa va intristeze oricum. Cred ca o sa va binedispuna”, a spus Marius Bodochi, cel care alaturi de Catrinel Dumitrescu s-a ocupat de adaptarea textului pentru televiziune si a semnat si regia artistica a productiei.

In prefatarea filmului, artistul a povestit cum a reusit sa gaseasca femeia perfecta pentru a putea realiza aceasta piesa TV.

„Femeia perfecta? Cum o fi femeia perfecta nu stiu daca stie cineva, dar textul ne-a dat libertatea sa ne imaginam multe si fiecare barbat are in capul lui o femeie perfecta. Eu mi-am imaginat-o ca fiind o femeie exotica, ori una asiatica – dar n-am gasit asiatica fiindca era plecata in Japonia – si atunci am gasit o mulatra foarte frumoasa”, a mai spus Marius Bodochi.

Catrinel Dumitrescu a afirmat la finalul proiectiei ca a avut „emotii cumplite” pentru film.

„Se putea si mai bine dar este bine. Chiar am avut niste emotii cumplite fiindca eu cand filmez nu ma uit pe materialul filmat. (…) Cred ca are dreptate Shakespeare: ‘nimic nu e rau pe lume cand se naste din gand curat si din intentii bune'”, a declarat Catrinel Dumitrescu pentru AGERPRES.

Actrita a afirmat ca isi doreste ca acest proiect sa ajunga si pe scena unui teatru, ea asteptand o sala care sa „o gazduiasca”.

„Sper ca cineva sa aiba incredere in mine pentru ca eu am incredere in text, in colegii la care m-am gandit. Va fi altceva decat spectacolul realizat pentru televiziune. Atata nevoie avem sa mai si radem, avem nevoie de umor ca sa supravietuim”, a mai spus Catrinel Dumitrescu la iesirea din sala de spectacol.

Productie a Televiziunii Romane, prin Casa de Productie TVR, si a Teatrului de Comedie, piesa, o adaptare pentru televiziune realizata de Marius Bodochi si Catrinel Dumitrescu, in regia artistica a lui Marius Bodochi si cu regia TV realizata de Ruxandra Tuchel, ii are in distributie pe Marius Bodochi, Amalia Ciolan, Catrinel Dumitrescu, Teodora Stanciu, Ovidiu Popa, Razvan Oprea, Desiree Malonga si Maria Pitea.

Spectacolul va fi difuzat in premiera marti, 18 februarie, de la ora 18,10, pe TVR 2.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2