Marius Bostan: Procesul de privatizare la Posta Romana ar trebui reluat

Reclame home 1
Reclame home 1

posta romanaProcesul de privatizare la Posta Romana ar trebui reluat, dar trebuie gasita calea pentru ca e greu cateodata sa gasesti investitori, a afirmat, luni, ministrul propus pentru portofoliul Ministerului pentru Societatea Informationala, Marius-Raul Bostan, dupa audierile din comisiile de specialitate din Parlament, scrie Agerpres.

“In primul rand o sa am o discutie imediata cu managementul. Cunosc in mare situatia (…) trebuie sa intarim managementul si eu cred ca trebuie reluata privatizarea, dar trebuie gasita calea pentru ca e greu cateodata sa gasesti investitori, e greu sa gasesti cumparatori cand compania nu este stabilizata si nu sunt clare lucrurile in acea companie. O sa analizez impreuna cu managementul de acolo si o sa vedem. Parerea mea este ca trebuie intarit managementul, in prima etapa, foarte rapid si trebuie reluat procesul de privatizare”, a spus Marius-Raul Bostan.

Acesta a spus ca in perioada urmatoare va analiza situatia existenta, rezultatele financiare de la sfarsitul anului si pe baza acestora vor fi luate deciziile.

Ministrul propus pentru portofoliul de la Ministerului pentru Societatea Informationala a declarat ca in acest an ar trebui fixate jaloanele unei dezvoltari a sectorului dupa niste principii precise si clare.

Intrebat despre adoptarea legii Big Brother, Marius Bostan a spus ca este pentru un just echilibru intre interesul de stat si interesul cetateanului.

“Intr-o luna de zile, eu cred ca pana in 15 decembrie, vom veni cu un plan precis de masuri. Un plan precis de masuri pe un an de zile. Pentru ca nu puteam in 48 de ore, este destul de greu. Chiar daca as fi venit cu ceva putea sa para usor neserios, ca in 48 de ore sa rezolv problemele unui sector din Romania”, a subliniat Bostan.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2