Martisoare oferite de politistii maramureseni mai multor soferite

Mai multe autoturisme conduse azi de doamne sau domnisoare pe D.N.1C, pe raza localitatii Lapusel, sau pe bulevardul Unirii din Baia Mare au fost oprite de politistii rutieri.

Pentru ca a fost o actiune cu tematica specifica semnificatiei zilei de 1 Martie, in loc de „Buna ziua, va rugam sa prezentati actele la control” politistii le-au oferit celor oprite cate un martisor, simbol al primaverii, si le-au transmis urari de sanatate, bucurii si o primavara frumoasa, fara incidente in trafic.

“Astfel de actiuni au devenit o traditie pentru politistii Serviciului Rutier Maramures si ai Biroului Rutier Baia Mare. Interesati de siguranta participantelor la traficul rutier, politistii nu au omis sa le transmita si cateva sfaturi care le pot feri de neplaceri atunci cand conduc. Ca si in anii trecuti, soferitele au fost surprinse in mod placut, le-au zambit si le-au multumit politistilor pentru gestul facut.

Si inca o data s-a confirmat ca in prezenta politistilor rutieri circulatia s-a desfasurat exemplar. Primavara sa dainuiasca in sufletele voastre si sa va bucurati de viata, familie si prieteni!”, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1