Marturie din INFERN, dupa ATACUL asupra ROMANILOR din Franta: „Au turnat benzina pe noi si au dat foc”

Reclame home 1
Reclame home 1

Apar informatii noi despre grozavia de la restaurantul romanesc Transilvania, din Aubervilliers, Franta. Cristina, o romanca martora la atacul cu cocktail Molotov, a descris pentru presa franceza ororile la care a asistat.

 

„Niste persoane au intrat in restaurant si a inceput sa arunce peste tot cu benzina. Am incercat sa-l imping pe unul dintre ei, dar un altul m-a lovit si a aruncat cu o grenada cu gaz lacrimogen. Cand m-am intors, deja dadusera foc. Era foc peste tot, ardea totul. Aveam benzina pe mine, iar inauntru erau sotul si fiica mea. Il vedeam cum arde…dar a reusit sa-l salveze pe copil…

In stare grava sunt si doua tinere, Lidia si Dominica, au 21 si 23 de ani si sunt chelnerite. Lidia e  din Romania si Dominica din Moldova. Lidia are arsuri pe 85% din suprafata corpului.

Au turnat benzina pe fete, pe bar, peste tot si au dat foc

Iuliana, patroana restaurantului Transilvania este in stare de soc. „Au dat foc. Au turnat benzina pe fete, pe bar, peste tot si au dat foc. Nu a fost vorba despre niciun jaf si nici nu avem dusmani. Nu stim inca despre cine este vorba, s-au demarat cercetarile, ii cauta. Eu sunt acum la politie, incerc sa ajut cum pot”.

Martorii numarat trei barbati cu gluga, de inaltime medie, care au folosit bombe lacrimogene si bifoane cu benzina. Au aruncat cu gaze lacrimogene, au turnat benzina au dat foc. Flacarile au cuprins imediat barul, mesele, totul.

Mai multi romani au fost raniti grav intr-un atac CRIMINAL, la Aubervilliers (Seine-Saint-Denis), dupa ce un restaurant romanesc a fost incendiat de trei persoane, care au aruncat cu grenade lacrimogene si au turnat benzina peste tot, apoi au dat foc.

observator.tv

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2