MĂRTURII DE PE PATUL DE SPITAL – Dacă nu te zbați pentru viață, nimeni nu o să respire în locul tău (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Lumea fuge acum de spital cum nu a fugit niciodată. Oamenii își au grijă de sănătate poate mai mult ca niciodată, pentru a nu ajunge pe mâna medicilor în aceste vremuri tulburi pe care le trăim. Nimeni nu vrea în spital și totuși sunt destui cei ale căror viață ajunge să depindă de medicul care îl tratează. Cei care sunt la Terapie Intensivă se zbat între viață și moarte la propriu, iar medicul este cel care își pune în aplicare toate cunoștințele învățate pentru a salva viața unui om.

La Terapie Intensivă ajung și dintre cei care nu au crezut în vaccinare, în știință, care cerdeau că lor nu li se poate întâmpla. Dar li s-a întâmplat și nu mai au pe cine da vina. Și atunci în ochii lor singura speranță la viață se numește doctorul, poate cel pe care până mai ieri îl acuzau de știu eu făcute și nefăcute.

Despre ce înseamnă să ajungi să respiri cu ajutorul aparatelor ne spune un român care a așteptat să treacă ceea ce credea el că e o simplă răceală.

„Masca înseamnă viață, deci dacă nu porți mască ești terminat. Trebuie să ții masca, să respiri într-una oxigenul, dar nu e de ajuns doar masca. Trebuie să ai o gândire pozitivă și optimistă în primul rând, ca să poți trece peste. Dacă abandonezi, e grav. Trebuie să ai voință de fier ca să treci peste.

Dacă nu te zbați pentru viață, nimeni nu o să respire în locul tău. Trebuie să îți dea surplus de oxigen, ca să compenseze. Îți afectează creierul, gura, nasul, nu-i ușor deloc. Eu m-am simțit mai rău acasă și am chemat ambulanța. A nfost așa, ca o răceală și dintr-o dată s-a pornit, am rămas fără aer. Asta e în primul rând, nu mai ai aer. Nu vreau să mai treacă nimeni prin chinurile astea, vaccinați-vă, că e mai bine”, spune un român aflat pe patul de spital.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole