Masa de Craciun: Afla cat costa meniul de Sarbatori

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Masa-de-CraciunRomanii au trebuit sa scoata din buzunare pentru masa de Craciun minim 150 lei.

ZiarMM a facut un calcul simplu, pe baza preturilor din supermarket-uri, cu privire la costurile meniului de Sarbatori. Am inclus in meniu o lista sumara de produse care este folosita de obicei.

Mancare:

Cascaval – 17 lei/500 grame
Carnati de porc taranesti – 12 lei/kg
Ceafa de porc – 17 lei/kg
Sarmale in foi de varza – 1,29 lei/100 grame
Salata de boeuf – 1,75 lei/100 grame
Salam – 7 lei/bucata
Kaizer – 2,37 lei/ 100 grame
Sunca – 2,65 lei / 100 grame
Castraveti – 3,5 lei / borcan
Masline negre – 1,25 lei lei / 100 grame
Cozonac – 3,15 lei
Prajitura – 20 lei/kg
Paine – 5 lei
Portocale – 3,33 lei/kg

Bauturi:
Suc – 10 lei
Bere – 7 lei
Apa minerala – 10 lei
Vin rosu sec – 6 lei/litru
Tuica – 20 lei/litru

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2