Masa rotunda la Muzeul de Arta Baia Mare. Vezi pe ce tema

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Muzeul Judetean de Arta «Centrul Artistic Baia Mare» organizeaza in data de 28 aprilie, ora 14:30, masa rotunda cu titlul „Muzeul de Arta – un instrument important de educatie nonformala”, ce se va desfasura la sediul muzeului din str. 1 Mai, nr. 8.

Evenimentul este prima activitate din cadrul Proiectului Concurs „Amintiri dintr-un tablou” realizat in anul 2014 cu sprijinul Municipiului Baia Mare, prin programul anual de finantari nerambursabile de la bugetul local, acordate pentru activitati nonprofit de interes general in domeniul cultural.

“In cadrul mesei rotunde va avea loc o scurta prezentare a proiectului si se va analiza caracterul sau interdisciplinar ca forma de dezvoltare a creativitatii si a gandirii divergente.

De asemenea, vor fi dezbatute aspecte precum: importanta muzeelor ca factor generator de crestere economica si necesitatea promovarii valorilor culturale si spirituale generate de arta plastica baimareana. Evenimentul se va incheia cu premierea finalistilor participanti la concursul de eseuri din editia precedenta”, spun organizatorii.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *