Mascatii au dat iama pe Craica. Vezi de ce

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Miercuri dimineata, intre orele 06.00 – 09.00, politistii din cadrul Politiei Municipiului Baia Mare – Biroul Politie de Ordine Publica, au organizat o actiune pe strada Paltinisului, zona ,,Craica” din municipiul resedinta de judet.

Actiunea a avut ca scop prevenirea si combaterea faptelor antisociale si identificarea persoanelor si bunurilor urmarite. La activitatile desfasurate au participat si politisti de la Serviciul Criminalistic, Serviciul de Actiuni Speciale, Sectia 1 Politie Rurala Grosi, Postul de Politie Recea si jandarmi.

Astfel, au fost identificate ca locuiesc in aceasta zona 364 de persoane, dintre care 167 majori.

Politistii au constatat cinci contraventii pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. Valoarea amenzilor aplicate este de 2.150 lei.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

4 Comments

 1. ioan

  Dmnilor a-ti facut ce trebuia , FELICITARI !!!!!,, dar daca afla k…,, acel munky-fanky ca a-ti intrat la neamurile lui cum o sa va justificati???? este o intrebare retorica asta si pentru faptul ca nu sunteti supusii acestui chereches indoielnic in tot ce face in BAIA MARE!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
  1. Urmuz

   Băi Ion, de ce nu te întorci tu în puțul de gândire mineresc din care ai ieșit? Ești, deja, plictisitor…

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2