Masina modificata pentru transportul tigarilor de contrabanda. Soferul maghiar s-a ales cu dosar penal

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


La Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, judetul Satu Mare, s-a prezentat, pe sensul de intrare in tara, cetateanul maghiar J.S., in varsta de 22 de ani, care conducea un autoturism marca Audi, inmatriculat in Ungaria.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Existand suspiciuni ca in autovehicul se afla tigari de provenienta ucraineana, si actionand in baza analizei de risc, politistii de frontiera impreuna cu lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra mijlocului de transport. Astfel, a fost descoperita, ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, in portierele din spate ale autoturismului, cantitatea de 298 pachete cu tigari, de provenienta ucraineana, in valoare de 1.340 lei.”

Conducatorul auto a fost sanctionat de catre lucratorii vamali cu amenda in valoare de 5.000 de lei, iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii.

Si politistii de frontiera din cadrul Sectoarelor Politiri de Frontiera Brodina si Valea Viseului, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au descoperit in apropierea frontierei de stat 6 colete cu tigari.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “In urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 6.850 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 80.150 lei.”

In continuare se fac cercetari in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

Foto: ITPF Sighetu Marmatiei

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2