Mașină ticsită cu țigări oprită în trafic la Vadu Izei de polițiștii de frontieră maramureșeni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au descoperit și confiscat peste 5.000 de pachete cu țigări, ascunse în mai multe locuri special amenajate într-un autoturism, pe care un maramureșean intenționa să le transporte și ulterior comercializeze pe piața neagră de desfacere din zonă.

Pe timpul unor misiuni de supraveghere și control desfăşurate în zona de competență, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au oprit în trafic, pentru control, pe raza localității Vadu Izei, județul Maramureș, un autoturism marca Skoda Octavia, înmatriculat în România.

Mașina era condusă de un cetățean român, în vârstă de 20 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș, iar în urma unui control asupra autoturismului s-a constatat că acesta prezintă modificări sub forma unor spaţii special amenajate sub bancheta din spate și în portbagaj, în care s-au descoperit țigări de contrabandă.

Iulia Stan, purtător de cuvânt ITPF Sighetu Marmației: ”Autoturismul a fost transportat la sediul sectorului, iar în urma inventarierii țigărilor a rezultat cantitatea de 5.059 pachete (peste 10 baxuri) țigări de proveniență duty-free, în valoare totală de 59.200 lei. Totodată, autoturismul în valoare 11.000 lei a fost indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor. În cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, precum și pentru depistarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2