Masini abandonate pe strada Motorului. Localnicii ravnesc dupa locurile de parcare insa autoritatile sunt “legate de maini si de picioare”

Reclame home 1
Reclame home 1


Un baimarean a facut o sesizare pe adresa redactiei ZiarMM.ro. Acesta semnala faptul ca pe strada Motorului exista patru masini abandonate care ocupa spatiile de parcare. Barbatul a fost indrumat de catre redactor inspre Politia Locala pentru a face o sesizare.

Angajatii de aici s-au deplasat la fata locului unde au constatat ca intr-adevar cele sesizate de om se confirma. Din pacate, agentii i-au spus baimareanului ca masinile se afla in locatia respectiva de numai 7 luni si ca deocamdata nu pot sa le treaca in patrimonial Primariei Baia Mare decat in secunda in care aceste autoturisme sunt acolo cel putin de un an de zile, conform HCL 421.

Se vede cu ochiul liber starea deplorabila a autoturismelor: fara parbriz, pline de gunoaie, fara capoda din fata, ruginite, etc. Din pacate nu s-a gandit nimeni sa faca si puncte de exceptie in astfel de situatii…

In acest context, autoturismele vor mai sta acolo o bucata de timp pana sa fie ridicate. Momentan, autoritatile sunt “legate de maini si de picioare”, iar riveranilor nu le ramane decat sa priveasca cu jind la locurile de parcare ocupate de niste masini abandonate.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole