Masuri de ordine publica la meciul de volei Stiinta Explorari Baia Mare si ACSVM Zalau

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sambata, 15 februarie a.c., incepand cu ora 17:00, la Sala Sporturilor „Lascar Pana” din Baia Mare se va desfasura meciul de volei masculin dintre echipele Stiinta Explorari Baia Mare si A.C.S.V.M. Zalau, din cadrul Campionatului National.

Efectivele de jandarmi vor asigura masurile de ordine si siguranta publica pentru desfasurarea in conditii optime a competitiei sportive, acordand atentie masurilor de prevenire si combatere a faptelor antisociale.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant Jandarmeria Maramures: “In vederea evitarii situatiilor neplacute, Jandarmeria Maramures reaminteste ca legislatia in vigoare interzice persoanelor fizice detinerea, folosirea sau efectuarea oricaror operatiuni cu materiale pirotehnice. Asadar, spectatorii nu au voie sa introduca in sala sportiva astfel de obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor. Este interzis accesul in sala sportiva cu substante toxice, bauturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cutite, pumnale ori alte asemenea obiecte confectionate pentru taiere, impungere sau lovire; participantii la manifestarea sportiva trebuie sa respecte masurile stabilite de organizator si fortele de ordine, pe traseele catre locul de desfasurare al meciului, in apropierea si in incinta arenei sportive. De asemenea este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta.”

Totodata, Jandarmeria Maramures recomanda participantilor sa nu se implice in incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, reamintind faptul ca pot solicita ori de cate ori este nevoie sprijinul fortelor de ordine publica, fie prin contact direct, fie prin apelarea numarului unic de urgente „112”.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2